GenelYAŞAM

Haftalık burç yorumları (29 Ekim – 4 Kasım 2018 astroloji)

Kasım ayında gökyüzü çok hareketli… Ekim ayının son gününde, 31 Ekim’de, Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Aklımızı bir konuda derinlemesine toplarken biraz zorluk çekebileceğimiz bir döneme başlıyoruz. Çok fazla konu ile ilgilenmek istediğimiz bir dönemi başlatacağından, konsantrasyonumuzun tam olmadığını hissedebiliriz. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Kasım ayına genel olarak bakacak olursak;

1 Kasım’da geri hareketini yapan Venüs Terazi burcuna geçecek. Venüs Terazi burcunda yücelir yani Terazi burcunun yönetici gezegeni olduğundan enerjisini bize tam olarak yansıtabilir. 16 Kasım’da Venüs Retro hareketini tamamlayacak…

Ay düğümleri, Ay’ın ekliptiği kestiği noktalardır. Kuzey Ay Düğümü, Ay’ın kuzeyde ekliptiği kestiği yerdir. Astrolojide ruhun izlemesi gereken yol olarak anlam kazanır. Kuzey Ay Düğümü, 6 Kasım’da Yengeç burcuna geçiyor. Kuzey Ay Düğümü Yengeç burcunda iken öğrenilmesi gereken, duygularımızın varlığını kabul etmek, kararlarımıza hislerimizi de katmamız gerektiğidir.

Kasım ayının önemli bir değişimi de Jüpiter’den gelecek. 8 Kasım’da Jüpiter Yay burcuna geçiş yapacak. Yay burcundakiler için çok şanslı ve bereketli bir dönem başlıyor. Tabii sadece Yay burcundakilere değil, herkesin doğum haritasında Jüpiter’in denk geldiği eve şans getirecek.

16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Kendimizi biraz daha duygusal hissedebileceğimiz bir süreç yaşayabiliriz. Ve 17 Kasım’da meşhur Merkür Retrosu başlayacak…Korkmaya gerek olmadığını artık yaza yaza anlatmayı başardım sanırım…Merkür Retrosunda aklımızla karar vermemiz gereken yeni başlangıçlara imza atmamamız tavsiye edilir.

Tüm bu geçişlerin detaylarına ilgili haftalarda değineceğim. Sağlık, huzur, mutluluk, aşk dolu bir hafta dilerim.

Yükselen Koç:

Sevgili Koçlar, kasım ayı sizin için ailenizden gelecek maddi destek konusunda yeni bir dönem başlatabilir. Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınız ile ilgili önemli farkındalıklara ulaşarak bir dönemi sonlandırmaya karar verebilirsiniz.

Yönetici gezegeninizin Balık burcuna geçişi ile birlikte kendinizi biraz depresif ve halsiz hissedebilirsiniz.

Aileniz ve yuvanız hakkında sizin kontrolünüz dışında gelişmeler yaşamaya başlayıp, yaklaşık 1 yıl sürecek bir yapılanmaya başlayabilirsiniz.

Kaygı ve korkularınız sizi tahmininizden fazla etkiliyor ve belki de yanlış kararlar almanıza sebep oluyor olabilir. Yeni yıl ile birlikte, kaygılarınıza bakış açınız biraz daha normalleşecektir. Mutlu ve aşk dolu bir Kasım ayı dilerim.

Yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, kasım ayı sizin için ikili ilişkilerinizde ve eğer varsa ortaklığınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Kendi emekleriniz ile kazandığınız gelirlerinizde kapanışlar ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş de ihtimaller arasında tabii…

Kardeşleriniz veya akrabalarınıza bakış açınızda biraz daha duygusal bir yaklaşım sergilemeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu etki yaklaşık 1 yıl sizinle olacaktır.

Jüpiter’in Yay burcuna geçişi ile birlikte ailenizden gelecek maddi desteklerde, prim, vergi gibi konularda şanslı döneminiz başlayacak.

Keyfinizin bol olduğu bir ay dilerim.

Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, Kasım ayına genel olarak bakacak olursak, günlük rutinlerinizde yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Sizin için çalışan kişiler varsa bu konuda da yenilik enerjisi olasılık dahilindedir. Kendiniz ile ilgili bir karar verip, bir sürecin kapanışını yaşayabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde şanslı bir döneme başlıyorsunuz, 1 yıl etkisini yaşarsınız. Evlilik veya ortaklık konusunda şans yanınızda olacak.

Kendi emekleriniz ile elde ettiğiniz kazançlarınızda sizin kontrolünüz dışında gelişmeler olabilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür kasım ortasında Retro hareketine başlayacak, bu dönemde sizin için kritik sözleşmelere başlamamanız, aklınız ile vermeniz kararlarda uzun bir değerlendirme sürecinde olmanız iyi olabilir. İyi haftalar…

Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, bir süredir, 2019 yılının sizin için önemli değişiklere gebe bir yıl olabileceğinden bahsediyorum. Kasım ayının hemen ilk haftasında Kuzey Ay Düğümünün sizin burcunuza geçmesi ile bu değişimin ayak seslerini hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu değişim aslında sizin yüksek hayrınız için olacak olup, sizi çok daha mutlu bir hayata ulaştıracaktır.

İyi haber, kasım ayında aşk başkadır; aşk konusunda yeni bir hareketlilik olabilir…Zaten aşkı bulduysanız, çocuklarınız ile ilgili yeni bir dönem başlayabilir.

Kayg�� ve korkularınız ile ilgili farkındalıklarınızla birlikte bir dönemi kapatma kararı alabilirsiniz yani endişe ettiğiniz bir durum hakkında daha fazla endişe etmeme kararına varabilirsiniz. Harika bir kasım ayı diliyorum…

Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar, kasım ayında, haneniz, aileniz veya evinizde bir Yeni Ay olacak. Yeni Ay yenilik enerjisi, olağandan farklı bir durum olarak yorumlanır astrolojide…Kasım Dolunayı sizin için arkadaşlarınız ve aşk hayatınız ile ilgili önemli farkındalıklar getirecek. Dolunaylar biraz gergin ve zor enerjiler olabilir. Kapanışlar ve sonları da sembolize eder.

Mutlu haber şu ki, bu ay Jüpiter Yay burcuna geçecek. Sizin 5. Evinizin yöneticisidir Yay burcu. Hayattan aldığınız keyfi, aşkı ve eğer varsa çocuklarınız ile ilgili konuları yönetir. Çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlar için şans dolu bir yıl başlıyor…Korku ve kaygılarınızdan sıyrılabilmeniz için belki sadece bakış açınızı değiştirmeniz yetecektir, önümüzdeki bir yıl boyunca bu konuda yeni pratikler gerçekleştirebilirsiniz. Hayallerinizin gerçek olacağı, harika bir hafta dilerim…

Yükselen Başak:

Sevgili Başaklar, Kasım ayında gerçekleşecek Yeni Ay sizin 3. Evinizde olacak; kardeşler, akrabalar ve çok yakın arkadaşlar ile ilgili konularda yenilik enerjisi sizi etkileyebilir. Kasım ayında yaşanacak Dolunay ise size iş hayatınız ve ev hayatınız arasındaki dengeyi tekrar hatırlatacak. Bu ay Jüpiter 4. Evinize geçiş yapıyor, haneniz, eviniz, yuvanız ile ilgili konularda bolluk bereket sizinle olacak. Hep hayalini kurduğunuz geniş aileye kavuşmak için belki de doğru zaman…Kuzey Ay düğümü Yengeç burcuna geçiyor bu ay, arkadaş çevreniz ile ilgili sizin kontrolünüz dışında kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 2019 yılında yaşanacak tutulmalar da sizin 11. ve 5. Evlerinizde gerçekleşecek. Yani gündeminiz arkadaşlarınız ve aşk olacak gibi duruyor…Aşk ve huzur dolu mutlu haftalar…

Yükselen Terazi:

Sevgili Teraziler, Güneş komşunuz Akrep burcuna geçti ama Kasım ayında sizin için yine önemli bir hareket olacak; 1 Kasım’da, Venüs Retro hareketini yaparken, sizin burcunuza bir süreliğine geri dönecek. Özellikle ilişkilerinizi tama olarak analiz etmek, başlamak veya sonlandırmak için uygun enerjiler verecek. Fiziksel görünümünüz, estetik operasyonlar ve sanatsal etkinlikler için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz.

Kasım ayında sizin para evinizde bir Yeni Ay olacak…Para kazanma yöntemleriniz veya motivasyonunuz ile ilgili yeni bir süreç başlayabilir. Kasım ayındaki Dolunay ile birlikte kardeşleriniz, akrabalarınız veya çok yakın dostlarınız konularında farkındalıklar ve sonlanan süreçler yaşayabilirsiniz. Jüpiter de bu ay 3. Evinizin yöneticisi olan Yay burcuna geçiş yapıyor, iletişim, iletişim kanalları, kardeş, akraba, sıkı dostluklar konularında şans getirecek.

Mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen Akrep:

Sevgili Akrepler, Güneş sizin üzerinizde parlıyor… Önemli bir Kasım ayı yaşıyoruz. Neredeyse her gezegende bir hareketlenme var. Tabii dönemin ruhu ve enerjisi size ait olduğu için, hayatınızda önemli etkiler yaratabilir. Öncelikle Kasım ayındaki Yeni Ay tabii Akrep burcunda olacak ve sizin hayatınızın, size özel kısmı ile ilgili size başlangıçlar, yenilikler getirecek. Hayatınızın size özel kısmı derken, diğer insanlardan sizi ayıran her türlü özelliğinizi ve yaşam tarzınızı kast ediyorum. Bu ay Dolunay sizin kendi enekleriniz ile kazandıklarınız ve büyük hayat planlarınız üzerinde olacak. Yurtdışı seyahati gündeme gelebilir. Jüpiter Yay burcuna geçiş yapacak, yani sizin maddi gelirlerinizi yöneten evin yöneticisine. Bolluk, bereket getirirken, harcama da getirir, aman dikkat…

Şans dolu, iyi haftalar.

Yükselen Yay:

Sevgili Yaylar, önce mutlu haber ile başlayalım, vakit tamam bu ay Jüpiter 8 Kasım’da sizin burcunuza geçiyor. Astrolojide etkisinin en pozitif olduğu düşünülen gezegen Jüpiter’dir. Şans, bolluk, bereket getirir. Kişiyi geliştirir, sanki gökyüzü koruması altına alır. Tabii, Yay burcunun yönetici gezegeni de olduğu için, bu etki çok yoğun olacaktır. Önümüzdeki 12 ay boyunca “Şanslısınız”!

Kasım ayında gerçekleşecek Yeni Ay’da, sizi kaygılandıran ve endişelendiren konulara farklı bir düzlemden bakmaya başlayabilirsiniz. Bu ay yaşanacak Dolunay’da da başroldesiniz… temel konunuz ikili ilişkiler olacak. İlişkinizi sonlandırabilirsiniz, başka bir seviyeye taşımaya karar verebilirsiniz veya yepyeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Huzurlu, mutlu, eğlence dolu bir hafta dilerim.

Yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlaklar, Kasım ayı sizin için de hareketli başlıyor. Kasım Yeni Ay’ında, arkadaş çevreniz ile ilgili konular gündeminiz olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, daha büyük arkadaş çevrelerine girebilirsiniz. Sizin etrafınızdakilerin gerçek bakış açılarını anlayıp, biraz mesafe koyma ihtiyacı da ihtimaller dahilinde…Kaygılarınızın üzerine gitmeniz gerektiğini hatırlatan bir ay sizi bekliyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, her zamankinden biraz fazla belki.

Okul müdürü Satürn’ün üzerinizdeki stresli döneminde 1 yılı nerdeyse tamamladınız, önümüzdeki yıl, yavaş yavaş mezuniyetin ödüllerini almaya başlayabilirsiniz.

Başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli bir hafta dilerim.

Yükselen Kova:

Sevgili Kovalar, Kasım ayında Jüpiter’in Yay burcuna geçişi, size tam da istediğiniz bol ve neşeli arkadaş ortamlarını getirecektir. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde nasıl bu kadar çok arkadaşınız olduğuna siz bile şaşırabilirsiniz…Platonik aşklara dikkat, burada da aşkınızın dozunun artmasına sebep olabilir.

Kasım ayının Yeni Ay’ı sizin iş hayatınız ile ilgili konuları kapsayabilir. İş hayatınızdaki her hangi bir konuda değişiklik, yenilik yaşayabilirsiniz. Aktif bir iş hayatınız yoksa, toplum içerisindeki yeriniz olarak görebilirsiniz bu yeniliği. Kasım Dolunay’ı çocuklarınız veya aşk hayatınız ile ilgili bir dönemi kapatıp, yeni bir dönem açabilir.

Mutlu haftalar…

Yükselen Balık:

Sevgili Balıklar, Kasım ayında yaşanacak Yeni Ay sizin büyük hayat planlarınızda değişiklik yapmanıza sebep olacak. Yurtdışında yaşamak veya her zaman öğrenmek istediğiniz bir hobi ile ilgili konuları gündeminize alabilir, yeni bir dönem başlatabilirsiniz. Kasım Dolunay’ının konusu ise iş hayatınız, toplum içerisindeki yeriniz ve aileniz olacak gibi duruyor. Haneniz, eviniz ve aileniz ile ilgili önemli bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Kasım ayında yengeç burcuna geçecek olan Kuzey Ay düğümü, çocuklarınız ve/veya aşk hayatınız hakkında sizin kontrolünüz dışında yaşayabileceğiniz gelişmeler getirecektir. 2019 yılında yaşanacak tutulmalarla birlikte, arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız, hayattan aldığınız keyif konusunda hayatınızı baştan planlamanız çok yüksek ihtimal. Aşk, mutluluk, huzur dolu bir hafta dilerim.


Benzer Haberler

Creditwest çalışnalarının bowling keyfi

Borsa, rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor

AA

Tarihin en büyük anlaşması, şarkıları rekor fiyata satıldı

NTV

Ulaştırma Bakanlığı “T&T Havalimanı İşletmeciliği 250 milyon TL ödeme yapacak”

İthal ürünlerden 34 numunede 33 ürün, yerli ürünlerden 20 numuneden 15’i temiz

TAK

Dereboyu’nda Fatih Ürek coşkusu yaşandı

Voice Kıbrıs Haber