Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor” Drenjanin "Türkiye’nin uluslararası hukuka saygı göstermesini bekliyoruz" İki toplumlu “İklim Değişikliği ve Kıbrıs" paneli düzenleniyor KTÖS "KGS'de pedagojik skandal" İsrail ordusu balıkçı teknelerine ateş açtı, 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Erhürman Milli Takım'ı kutladı “Onlarla gurur duyuyoruz” ABD'de haziranın ilk günlerindeki aile içi cinayetler endişeye neden oldu Cumhurbaşkanı Erhürman, Holguin ile yarın görüşecek Diş sıkma sadece dişleri değil yaşam kalitesini de bozuyor Meteoroloji Dairesi Müdürü "El Nino Kıbrıs’ı dolaylı etkileyebilir" Nöbetçi Eczaneler (7 Haziran 2026) ABD'de festival alanına silahlı saldırı! Filistin Esirler Medya Ofisi "Cezaevi'ndeki esirlerin acıları tıbbi ihmal nedeniyle ağırlaşıyor" Ekvador'da yangın: Limandaki 35 tekne küle döndü Bugün hava nasıl olacak? (7 Haziran 2026) Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor” Drenjanin "Türkiye’nin uluslararası hukuka saygı göstermesini bekliyoruz" İki toplumlu “İklim Değişikliği ve Kıbrıs" paneli düzenleniyor KTÖS "KGS'de pedagojik skandal" İsrail ordusu balıkçı teknelerine ateş açtı, 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Erhürman Milli Takım'ı kutladı “Onlarla gurur duyuyoruz” ABD'de haziranın ilk günlerindeki aile içi cinayetler endişeye neden oldu Cumhurbaşkanı Erhürman, Holguin ile yarın görüşecek Diş sıkma sadece dişleri değil yaşam kalitesini de bozuyor Meteoroloji Dairesi Müdürü "El Nino Kıbrıs’ı dolaylı etkileyebilir" Nöbetçi Eczaneler (7 Haziran 2026) ABD'de festival alanına silahlı saldırı! Filistin Esirler Medya Ofisi "Cezaevi'ndeki esirlerin acıları tıbbi ihmal nedeniyle ağırlaşıyor" Ekvador'da yangın: Limandaki 35 tekne küle döndü Bugün hava nasıl olacak? (7 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Seyrüsefer fiyatlarında fark büyük!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Seyrüsefer fiyatlarında fark büyük!

2019 yılında vergi, harç ve cezalardaki yeniden değerleme oranları belli oldu.

Motorlu Araçlar ve Yol Trafik Yasası kapsamındaki Motorlu Araçlar Kayıt ve Ruhsat harçları ile Sürüş Ehliyetleri İçin Ödenecek Harçların Yeniden Belirlenmesi Tüzüğüne bağlı olarak ruhsat harçları, 2019 yılı için ortalama yüzde 30 arasında zamlandı. Zamlarla birlikte en hafif aracın seyrüseferi ortalama 350 lira oldu. Binlerce sürücüyü ilgilendiren motorlu ruhsat harçları için alınan zam kararı 1 Ocak 2019 tarihinde geçerli oldu. Toyota Vitz marka aracın seyrüseferi 282 lira iken gelen zamla birlikte 363 lira oldu. Mazda Demio marka araç için 266 lira ödenen seyrüsefer ortalama 342 lira oldu. Wolkswagen Polo marka araç için geçtiğimiz yıl 268 lira seyrüsefer ödenirken bu yıl 345 lira ödenecek. Nissan March marka için ise 269 lira ödenen seyrüsefer, 363 lira oldu.

Benzer haberler

Featured
Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var 2026-06-07 13:22:00 Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” 2026-06-07 13:03:00 Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor 2026-06-07 12:45:00 Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu 2026-06-07 12:38:00 Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” 2026-06-07 12:32:00 Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor” 2026-06-07 12:25:00 Drenjanin "Türkiye’nin uluslararası hukuka saygı göstermesini bekliyoruz" 2026-06-07 12:15:00 İki toplumlu “İklim Değişikliği ve Kıbrıs" paneli düzenleniyor 2026-06-07 12:04:00 KTÖS "KGS'de pedagojik skandal" 2026-06-07 11:35:00