Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026) Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

RMMO covit-19 alarmında!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
RMMO covit-19 alarmında!
Reklam

3 covit-19 vakası saptanması üzerine Rum Milli Muhafız Ordusu’nun (RMMO) alarmda bulunduğu, onlarca RMMO komutanlığının da çatısı altında olduğu Kıbrıs Rum Savunma Bakanlığı’nda ve Stavrovuni’deki RMMO birliğinde görev yapan subay ve askere test yapıldığı haber verildi.

Kıbrıs Rum Savunma Bakanlığı ve RMMO komutanlığının aynı alanda yer aldığını hatırlatan Fileleftheros, RMMO komutanlığındaki bir subayda covit-19 saptanmasının ardından, RMMO komutanlığını devralacak Korgeneral Dimokritos Zervakis ve eşine ve Savunma Bakanı Savvas Angelidis’e test yapıldığını, sonuçların negatif çıktığını yazdı. Habere göre RMMO komutanlığı görev devir-teslimi için bugün Kıbrıs Rum Başkanlık Sarayı’nda yapılması planlanan törenin, covit-19 önlemler gereği kısa ve düşük katılımlı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Devir teslim töreninin 20 Mart’ta Stavrovuni’deki birlikte yapılması planlanmıştı ancak bu birliğin, bir subayda covit-19 saptanması nedeniyle karantinaya alınması nedeniyle tören bugüne ve Kıbrıs Rum Başkanlık Sarayı’na alındı. Gazete biri, RMMO komutanlığında görev yapan ve kısa süre önce Atina’dan güneye giden bir subayda ile ve ailesinden kişiler İngiltere’den dönen Stavrovuni’deki birlikte görev yapan bir subaydan sonra dün yine Stavrovuni’deki birlikten bir kişide daha da covit-19 saptandığını, RMMO’daki toplam vaka sayısının 3’e çıktığını kaydetti. RMMO’nun Kliru’daki birliğinde görev yapan subayın covit-19 testinin ise negatif çıktığı belirtildi Haberde Komutanlıkta görev yapan subayın Savunma Bakanı Angelidis ile birkaç toplantıya katılmış olması nedeniyle Angelidis’e de test yapıldığı, sonuç negatif çıkmış olmasına rağmen Angelidis’in evinde tecritte bulunduğu da belirtildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi 5 Kas 2026 21:44 Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı 5 Kas 2026 21:40 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) 5 Kas 2026 21:32 Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü 5 Kas 2026 20:45 Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 5 Kas 2026 20:41 Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" 5 Kas 2026 20:16 AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası 5 Kas 2026 20:09 Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor 5 Kas 2026 19:56 Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" 5 Kas 2026 19:51