Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Rapçi Macklemore, Özgür Filistin Turnesi'nin 9 büyük ABD'li konser arenası tarafından reddedildiğini söyledi Alper Haliloğlu'nun ölümüne ilişkin yeni gelişme BM liderlerden pozisyonlarını yazılı sunmalarını istiyor Girne’de dikkatsiz sürücü 20 yaşındaki yayaya çarptı Sandık Seçmen Listelerine itirazlar bugün sona eriyor 30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu İskele'de orman ve sahillerde çevre temizliği yapıldı ABD'deki seçimlerde son durum ne? 9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı Üstel “Çözümün ön şartı egemen eşitliğimizin ve eşit uluslararası statümüzün tescilidir” Hollanda'da Microsoft'un yapay zeka veri merkezi şantiyesi basıldı "Açlık tarikatı" liderine 200 yıl hapis cezası: 448 kişinin ölümüne neden oldu Gazze'de şiddetli yağışlar Filistinlilerin kaldığı çadırları sular altında bıraktı Trump "Kabinemde muhtemelen birkaç değişiklik yapacağım" Bugün hava nasıl olacak? (7 Kasım 2026) Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz" Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor 115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026) Rapçi Macklemore, Özgür Filistin Turnesi'nin 9 büyük ABD'li konser arenası tarafından reddedildiğini söyledi Alper Haliloğlu'nun ölümüne ilişkin yeni gelişme BM liderlerden pozisyonlarını yazılı sunmalarını istiyor Girne’de dikkatsiz sürücü 20 yaşındaki yayaya çarptı Sandık Seçmen Listelerine itirazlar bugün sona eriyor 30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu İskele'de orman ve sahillerde çevre temizliği yapıldı ABD'deki seçimlerde son durum ne? 9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı Üstel “Çözümün ön şartı egemen eşitliğimizin ve eşit uluslararası statümüzün tescilidir” Hollanda'da Microsoft'un yapay zeka veri merkezi şantiyesi basıldı "Açlık tarikatı" liderine 200 yıl hapis cezası: 448 kişinin ölümüne neden oldu Gazze'de şiddetli yağışlar Filistinlilerin kaldığı çadırları sular altında bıraktı Trump "Kabinemde muhtemelen birkaç değişiklik yapacağım" Bugün hava nasıl olacak? (7 Kasım 2026) Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz" Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor 115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
Reklam

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, milli takım kariyerini sona erdirdiğini açıkladı. Ronaldo, Portekiz formasıyla çıktığı 234 maç ve attığı 146 golle, bir milli takım formasını en çok giyen ve milli takımda en çok gol atan erkek oyuncu rekorlarını elinde tutuyor.

41 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milli takımımızın 7 numaralı formasını geri verme günü geldi. Bu formanın hiçbir zaman yalnızca bana ait olduğunu hissetmedim. Ancak 23 yıl boyunca onu giyme, savunma ve dünyanın dört bir yanındaki statlara taşıma ayrıcalığına ve sorumluluğuna sahip oldum." ifadelerini kullandı.

Formayı geleceğe devretme zamanının geldiğini belirten Ronaldo, "Kolay bir karar değildi. Çünkü bazı kararlar yalnızca akılla verilmez, kalple de verilir." dedi.

Yıldız futbolcu, "Ağustos 2003'te başlayan ve hayatımı sonsuza dek değiştiren yolculuk sona erdi. Milli takımla yaşadığım her şeye dönüp baktığımda yalnızca maçları, golleri, rekorları ya da kupaları görmüyorum. İnsanları görüyorum. Yurt dışında yaşayan ve 90 dakikalığına kendini evine biraz daha yakın hisseden Portekizlileri görüyorum. Hiç tanışmadığım ama hayatımın bir parçası olan milyonlarca Portekizli'yi görüyorum. Çünkü günün sonunda futbol bir oyundan çok daha büyüktür. Futbol, insanlarla ilgilidir." diye konuştu.

Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı

Ronaldo, Portekiz formasıyla çıktığı 234 maç ve attığı 146 golle, bir milli takım formasını en çok giyen ve milli takımda en çok gol atan erkek oyuncu rekorlarını elinde tutuyor.

Son maçına Galler karşısında çıktı
Ronaldo'nun milli takımdaki son maçı, eylül ayında UEFA Uluslar Ligi'nde Portekiz'in Galler'i 1-0 yendiği karşılaşma oldu.

Tecrübeli oyuncu, Portekiz'in UEFA Uluslar Ligi'nde Norveç'i 2-1 yendiği maçta süre alamamasının ardından milli takım kampından ayrıldı. Disiplin kurulu tarafından 255 avro para ve 30 gün men cezası verilen Ronaldo, takım arkadaşlarından özür dilediği 1740 kelimelik açıklamasında milli takımı bırakmayacağını söylemişti.

Futbol tarihinin en büyük oyuncularından biri olarak gösterilen Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda ilk kez 2003'te forma giymişti. 5 kez Ballon d'Or ödülüne layık görü

Benzer haberler

Featured
Rapçi Macklemore, Özgür Filistin Turnesi'nin 9 büyük ABD'li konser arenası tarafından reddedildiğini söyledi 7 Kas 2026 11:29 Alper Haliloğlu'nun ölümüne ilişkin yeni gelişme 7 Kas 2026 11:26 BM liderlerden pozisyonlarını yazılı sunmalarını istiyor 7 Kas 2026 11:23 Girne’de dikkatsiz sürücü 20 yaşındaki yayaya çarptı 7 Kas 2026 11:19 Sandık Seçmen Listelerine itirazlar bugün sona eriyor 7 Kas 2026 11:15 30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu 7 Kas 2026 11:09 İskele'de orman ve sahillerde çevre temizliği yapıldı 7 Kas 2026 10:51 ABD'deki seçimlerde son durum ne? 7 Kas 2026 10:41 9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı 7 Kas 2026 10:09