Miniklerin “Böcek Hanım” oyunu ayakta alkışlandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
TED Kuzey Kıbrıs Koleji İlkokul Tiyatro Kulübü, Edebiyat Şenliği Haftası kapsamında sahnelediği “Böcek Hanım” adlı oyunla izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Kıbrıs’a özgü bir kültür ve şive olarak dikkat çeken oyun, ortaokul öğrencileriyle buluşurken hem eğlenceli hem de düşündürücü anlatımıyla alkış aldı.
Oyunun yazarlığını ve yönetmenliğini üstlenen Sınıf Öğretmenleri Zümre Başkanı Kıvanç Atamtürk, sahnelediği eserle öğrencilerin tiyatroya olan ilgisini artırırken, kültürel ögeleri ve evrensel mesajları da bir araya getirdi.

Benzer haberler
Featured
Kıbrıs Rum polisi 40 kaçağı sınır dışı etti
Cumhuriyet Meclisi yarın toplanacak
Öztürkler "Güney Kıbrıs, şikâyet ve silahlanma politikaları yerine adadaki gerçekleri kabul etmelidir”
Kıbrıs Otizm Derneği “Nöro-gelişimsel Bozukluklara Bilimsel Bakış” konulu çevrim içi seminer düzenliyor
Güney Kıbrıs'tan Türkiye’nin BM Genel Sekreterliği adaylığına tepki
Eklektik Manifest 2, Kıbrıslı filozof Ulus Baker’in düşünsel mirasıyla başladı
KTOEÖS yarın Lefkoşa merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak
YDP’den Lefkoşa ve Gazimağusa adaylık süreçlerine ilişkin açıklama
Son 24 saatte en fazla yağış 21 kg olarak ölçüldü




