"Meslektaşlarımız siftah yapamadan evlerine dönüyor"

Voice Kıbrıs Haber
Birleşik Taksiciler Birliği, pandeminin neden olduğu sosyal izolasyon ve kaçak taşımacılık nedeniyle sektörün zor durumda olduğunu, kimi zaman taksicilerin siftah yapamadan evlerine dönmek zorunda kaldığını açıkladı.
Birlikten yapılan yazılı açıklamada, kaçak taşımacılığın tüm sektörü derinden etkilemekte olduğu belirtilerek, ilgili bakanlık yetkilileriyle yapılan görüşmelerin sonuçsuz kaldığına işarete edildi.
Taksicilerin bakanlık yetkileri ile görüşmelerde, sözde öneriler ile geçiştirildikleri iddia edilen açıklamada, Birlik Yönetim Kurulu’nun hazırladığı yasa taslağının Bakan tarafından hiçe sayıldığı ileri sürüldü.
Açıklamada, “Taşımacılık izni olmayan kişilerle yani sözde taksici olan kişilerle diyaloğa girip biz taksicilerin ekmekleri ile oynamaya çalışan bir yetkililer grubu var” iddialarına da yer verildi.
Açıklamada, “Halkın partisiyiz diye gelip halkın önünü kesmeye çalışmak da en büyük kara mizah örneklerinden biri olarak bu ülkenin tarihinde acı bir tebessüm ile hatırlanacaktır” ifadeleri kullanıldı.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
İncirli “Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, herkese hizmet edeceğiz”
Batı Avrupa, kayıtlardaki en sıcak haziran ayını yaşadı
Şarkıcı Bonnie Tyler 75 yaşında hayatını kaybetti
Öztürkler “Türkiye’nin yükselişi bizim de yükselişimizdir”
Balıkçılık av malzemesi destek programına başvuru süresi uzatıldı
Türkiye nüfus sıralamasında 194 ülke arasında 18. sırada
Nöbetçi eczaneler (9 Temmuz 2026)
AB Komisyonu Güney Kıbrıs aleyhine üç konuda süreç başlattı
“Mağusa Devlet Hastanesi'nde ilk kalp damar cerrahisi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi”



