Meclis nisap sorunu nedeniyle toplanamadı: Oturuma ara verildi

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda nisap sağlanamadığı için oturuma 15 dakika ara verildi.
Meclis Başkanı Ziya Öztürkler başkanlığında saat 13.15’te toplanma girişiminde bulunulan Meclis’te nisap sağlanamadı. Oturuma 15 dakika ara verildi.
Meclis’in bugünkü gündeminde beş yasa tasarısı ve üç yasa önerisi ele alınacak.
Meclis gündeminde, Motorlu Araçlar ve Yol Trafik (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Pasaport (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Oteller (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Askerlik (Değişiklik) Yasa Önerisi ve Daimi İkamet İzni (Değişiklik) Yasa Tasarısı bulunuyor.
Toplantıda ayrıca, Trafik Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Önerisi ve Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Önerisinin üçüncü görüşmeleri de yapılacak.
Benzer haberler
Featured
Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz"
Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor
115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi
OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026)
Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı
Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı
Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı
24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kortej yürüyüşü ile başladı




