Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür"
Dolar
Euro
Sterlin

Kaporta-boya şirketinden hırsızlık: Yüklü miktarda para ve çekleri çaldı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Kaporta-boya şirketinden hırsızlık: Yüklü miktarda para ve çekleri çaldı!

Lefkoşa'da bir kaporta-boya şirketinden yüklü miktarda para ve çek çalındı. Polisin olaya ilişkin açıklama şu şekilde; "17.12.2025 tarihinde, saat 05.30 sıralarında, Lefkoşa’da Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir kaporta-boya şirketinin giriş kapısı ile ofis kapısı açılarak içeriye girilmiş ve dolapta muhafaza edilen toplam 34.000 TL nakit para, 99.000 TL meblağlı çek yaprağı, 21.500 TL meblağlı çek yaprağı, bir adet boş çek yaprağı ve çelik kasa, kimliği meçhul şahıs/lar tarafından alınıp çalınmıştır. Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 47 yaşındaki erkek şahıs tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti 2026-07-07 21:57:06 Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" 2026-07-07 21:46:00 Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı 2026-07-07 21:19:09 Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi 2026-07-07 21:13:39 Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi 2026-07-07 21:10:22 Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 21:05:04 Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” 2026-07-07 20:57:13 Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-07 20:46:11 Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu 2026-07-07 20:41:27