Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026) Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Hristodulidis “Kritik bir dönemeçteyiz”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis, “Kıbrıs’ın 1974’te uğradığı barbarca Türk işgalinden 50 yıl sonra ulusal sorunumuzda kritik bir dönemeçte bulunuyoruz” iddiasında bulundu.

Haravgi gazetesinde yer alan habere göre, Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis dün katıldığı bir anma töreninde yaptığı konuşmada, “tek arzu ve isteğinin, tüm çocuklar için, adanın tüm sakinlerinin faydasına olacak, kalıcı ve fonksiyonel bir çözüm olduğu” dedi.

Hristodulidis, bilindik tezlerini yinelediği konuşmasında, Kıbrıs sorunundaki çıkmazın aşılması için insanüstü bir çaba sarf etmekte olduklarını iddia ederek verdikleri mücadele ve gösterdikleri çabanın, müzakere masasına yeniden dönüş konusunda yeni bir hareketlilik yaşanmasını sağladığını da savundu.

Benzer haberler

Featured
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı 29 Eyl 2026 22:03 AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı 29 Eyl 2026 21:48 Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) 29 Eyl 2026 21:34 İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 29 Eyl 2026 21:28 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı 29 Eyl 2026 21:19 KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor 29 Eyl 2026 21:05 Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" 29 Eyl 2026 20:53 Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" 29 Eyl 2026 19:58 Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı 29 Eyl 2026 19:41