Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk" Akansoy "Bu ülkede hukuku ve  adaleti tesis etmek zorundayız" Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir” Nöbetçi eczaneler (12 Eylül 2026) Değirmenlik’te dikkatsizce yakılan kuru otlar yangına dönüştü: Bir kişi tutuklandı Alabora olan teknenin üzerinde günlerce kalan çocuk kurtarıldı Fransa'da raydan çıkan trende 1'i ağır 44 kişi yaralandı Belediye Başkanları Derneği'nden Seçim Yasası ile ilgili eleştiri Arıklı "Adalet önünde hesap vermekten çekinmeyeceğim" Şener Şen, "Zengin Mutfağı" ile ilk kez KKTC'de sahne alacak Anita Dimitriu'dan Kıbrıs sorunuyla ilgili açıklama Güney Kıbrıs'ta hellim konusunda tehlike Hristodulidis “Piroi geçiş noktasının açılmasına dair talep Kıbrıs Türk tarafının itirazına takıldı" Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Filo Denizcilik'e ait gemi Mersin Limanı'na boş hareket etti" Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk" Akansoy "Bu ülkede hukuku ve  adaleti tesis etmek zorundayız" Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir” Nöbetçi eczaneler (12 Eylül 2026) Değirmenlik’te dikkatsizce yakılan kuru otlar yangına dönüştü: Bir kişi tutuklandı Alabora olan teknenin üzerinde günlerce kalan çocuk kurtarıldı Fransa'da raydan çıkan trende 1'i ağır 44 kişi yaralandı Belediye Başkanları Derneği'nden Seçim Yasası ile ilgili eleştiri Arıklı "Adalet önünde hesap vermekten çekinmeyeceğim" Şener Şen, "Zengin Mutfağı" ile ilk kez KKTC'de sahne alacak Anita Dimitriu'dan Kıbrıs sorunuyla ilgili açıklama Güney Kıbrıs'ta hellim konusunda tehlike Hristodulidis “Piroi geçiş noktasının açılmasına dair talep Kıbrıs Türk tarafının itirazına takıldı" Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Filo Denizcilik'e ait gemi Mersin Limanı'na boş hareket etti"
Dolar
Euro
Sterlin

"Hellim tescili gibi önemli bir konuda çok dikkatli olunması gerekir"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Hellim tescili gibi önemli bir konuda çok dikkatli olunması gerekir"
Reklam

TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, hükümetin icraatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Angolemli, nereye baksa bir aksilik gördüğüne işaret ederek, pandemi nedeniyle oluşturulan Sağlık Üst Kurulu’nun paydaşlarla birlikte karar alması gerektiğini belirtti.

Muhalefet olarak pandemi konusunda eleştirilerini azaltmalarının iyi olmadığını belirten Angolemli, genel kuruldaki konuşmaları bile sadece 2 bakanın dinlediğini söyledi.

Angolemli, yapılacak sarayın tartışma konusu olmasının da pandemiyle alakalı olduğuna işaret ederek, 1500 TL’lik yardımların bile ödenemediği durumda bu meblağın herkesi rahatsız ettiğini savundu.

Tarım sigortası ve süt paralarının ödenmesinde yaşanan sorunlara da değinen Angolemli, bu paraların farklı yerlerde kullanıldığıyla ilgili duyumlar aldıklarını ve bu konuda açıklama beklediğini kaydetti.

Sütün fazla olduğu ve tüketilemediği bir dönemde bazı şirketlere büyük baş hayvan için izin verildiği yönünde duyumlar aldıklarını söyleyen Angolemli, duyduklarını ve bunu anlamsız bulduklarını belirtti.

Hellim tescili gibi önemli bir konuda çok dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek, bu tescil gerçekleşirse nasıl değerlendirileceğinin de konuşulduğunu kaydeden Angolemli, güneyle ortak şirket kurulması için çalışma yapıldığı duyumu aldığını belirtti. Angolemli, bu konuda ülkenin ve bakanın birleştirici bir tutum sergilemesi gerektiğini kaydetti.

Voice Kıbrıs Haber/TAK

Benzer haberler

Featured
Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor 12 Eyl 2026 21:57 Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı 12 Eyl 2026 21:40 Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor 12 Eyl 2026 21:26 Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor 12 Eyl 2026 21:15 Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! 12 Eyl 2026 20:02 Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi 12 Eyl 2026 19:46 Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk" 12 Eyl 2026 19:35 Akansoy "Bu ülkede hukuku ve  adaleti tesis etmek zorundayız" 12 Eyl 2026 19:18 Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir” 12 Eyl 2026 18:54