Ercan Havalimanı'nda duygu dolu anlar yaşandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bazı yolculuklar unutulmaz ve bazı isimler de gökyüzünde iz bırakır. 30 yılı aşkın bir süredir Türk Hava Yolları (THY) ailesinin bir parçası olan ve kabin memurluğu ardından da kabin amirliği görevini yapan İzzet Levi son uçuşunda gözyaşlarını tutamadı.
Binlerce yolcunun güvenli yolculuğunda onun imzası vardı. TK 961 sefer sayılı A350 büyük gövde uçak ile İstanbul Havalimanı’ndan Ercan Havalimanı’na gelirken bu uçuş ile gökyüzüne veda etti.
Türk Hava Yolları’nın Kıbrıs Müdürü Pınar Ayvaz Arıkan, İzzet Levi’ye unutulmaz bir sürpriz yaptı ve onun bu son uçuşunu hatırlayarak kendisine uçakta bir kutlama düzenledi. İzzet Levi kendisine alınan pastanın üzerindeki mumlara üflerken duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Bu an ise bir hatıra olarak onun hafızasına yazılmış oldu.
İzzet Levi’yi son uçuşunda yalnız bırakmayanlar arasında THY’nın Ercan Havalimanı İstasyon Şefi Mustafa Taluğ ve yer personeli, T&T Havalimanı İşletmeciliği yetkilileri ile son uçuşunda birlikte görev yaptığı kabin arkadaşları ile kaptanlar oldu.
Türk Hava Yolları’nın Kıbrıs Müdürü Pınar Ayvaz Arıkan, İzzet Levi’ye unutulmaz bir sürpriz yaptı ve onun bu son uçuşunu hatırlayarak kendisine uçakta bir kutlama düzenledi. İzzet Levi kendisine alınan pastanın üzerindeki mumlara üflerken duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Bu an ise bir hatıra olarak onun hafızasına yazılmış oldu.
İzzet Levi’yi son uçuşunda yalnız bırakmayanlar arasında THY’nın Ercan Havalimanı İstasyon Şefi Mustafa Taluğ ve yer personeli, T&T Havalimanı İşletmeciliği yetkilileri ile son uçuşunda birlikte görev yaptığı kabin arkadaşları ile kaptanlar oldu. Benzer haberler
Featured
İskele Belediyesi'nden pis su iddialarına yanıt
Güçlü El Nino'nun küresel ekonomiye faturası ağır olabilir
Türkiye'den Atina'nın açıkladığı plana tepki "Hiçbir hukuki sonuç doğurmayacak"
CTP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Reşat Kansoy "Güzelyurt’un kaderi göç vermek değildir"
Cyprus Mail “TMK’ye başvuruları önlemek amacı taşıyan ulusal fon önerisi bir yıldır Meclis komitesinde”
Güney Kıbrıs’ta Batı Nil virüsü taşıyan bir kişi tespit edildi
Basın-Sen “İşçilerin hakkı gasp edilirken kamu otoritesinin sessiz kalması kabul edilemez"
Hukuk Komitesi’nde bir karar tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi
Meslek Liseleri'ne 2.Tur Başvuruları başlıyor


