"Ekonomik olarak yıkım noktasına gelen çok sayıda emekçi var"

Voice Kıbrıs Haber
Barolar Birliği Başkanı Av. Hasan Esendağlı, bu kötü dönemde seslerini yeteri kadar duyuramayan ama ekonomik olarak yıkım noktasına gelen çok sayıda emekçi olduğunu vurguladı.
Hasan Esendağlı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı şöyle:
"Herkesin kendi derdine düştüğü bu kötü dönemde seslerini yeteri kadar duyuramayan ama ekonomik olarak yıkım noktasına gelen çok sayıda emekçi var. Turizm ve eğlence sektöründe müstakil çalışan sanatçılar, müzisyenler, bu sektörlere hizmet satarak geçimini sağlayan diğer insanlar gibi.
Evet müzik, eğlence v.b. böyle zamanlarda öncelikli ihtiyaç gibi görünmeyebilir. Ama bu, geçimini bu yolla kazanan insanlar için böyle değil. Öte yandan, bu konudaki belirsizlik durumu uzadıkça uzuyor. Görünen o ki, bu faaliyetlerin kalıcı olarak normalleşmesi zaman alacak. Hükümetin bu insanlar için ciddi bir ekonomik destek paketi hazırlamasının zamanı çoktan geldi de geçiyor bile."
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Neil Young Trump'a dava açtı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026)
Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu
Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı
Borsa günü yatay seyirle tamamladı
Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir”
UBP 50 milletvekili adayını açıkladı
Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak”




