Doğancı'da Karpuz Festivali bu akşam başlıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
6. Doğancı Karpuz Kültür ve Sanat Festivali bu akşam başlıyor.
7 Eylül’e kadar sürecek festival 18.30'da kortejle başlayacak, 19.30'da açılış etkinliği yapılacak.
Festival, Doğancı Kalkındırma Derneği (DOKAD) ev sahipliğinde, Lefke Belediyesi katkıları, Alpcans ana sponsorlunda ve Doğancı Kooperatif Kredi Şti’nin destekleri ile gerçekleşecek.
Festivalde bu akşam Niyal Öztürk & Atina Malta, yarın akşam Lefkoşa Belediye Orkestrası “Yeşilçam Film Müzikleri” konseri ile “Elye’de Zaman Yolculuğu” defilesi, Perşembe akşamı, "Kıbrıs Müzik Yolcuları&Meryem Yurdaer" ve "Ahmet Evan Konseri" yer alacak.
6. Doğancı Karpuz, Kültür ve Sanat Festivali'nde halk dansları ve modern dans gösterileri, jimnastik gösterileri, konserler gibi birçok etkinliğin yer alacağı festival boyunca ücretsiz çocuk oyun alanları bulunacak, sevimli maskotlar ve palyaçolar ile de çocukların eğlenmesi ve güzel vakit geçirmesi sağlanacak.
Benzer haberler
Featured
Ukrayna'da Genelkurmay Başkanı değişti
Döviz kurlarında son durum (22 Temmuz 2026)
İran savaşının faturası açıklandı
Fed kararı öncesi altında ibre yukarı döndü: Gram altını ne bekliyor?
Bugün hava nasıl olacak? (22 Temmuz 2026)
Trump "İran'ın Kazma Dağı bölgesini çok yakında vuracağız"
Hindistan'da çöken tünelde 10 kişi hayatını kaybetti
AB Bilgi Merkezi ile ESPA “İş Gücü Piyasasında Fırsat Eşitliği Paneli” düzenliyor
Döviz piyaslarında günün son rakamları (21 Temmuz 2026)


