Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026) Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —

"Arıklı topluma yanlış bilgiler veriyor"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"Arıklı topluma yanlış bilgiler veriyor"
Reklam

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Başkanı Arslan Bıçaklı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) konusunda yazılı açıklama yaptı.

Bıçaklı açıklamasında, son günlerde kurumla ilgili yapılan açıklamalara işaret ederek, “Başta ilgili Bakan olarak Sayın Erhan Arıklı ve diğer bir kısım yetkilileri, sürekli olarak topluma yanlış bilgiler vererek başta Kıb-Tek çalışanları olmak üzere birçok insanı zan altında bırakmakta” iddiasında bulundu.

Kurumda suistimal veya herhangi bir yolsuzluk varsa bunu yapanların derhal tespit edilerek yargıya sevk edilmesini isteyen Bıçaklı, aksi takdirde her gün aynı açıklamalar yapılmasına gerek olmadığını dile getirdi.

Eylem yapan sendikalar, çalışanlar ve bazı milletvekilleriyle ilgili “sivri zekâlı”, “utanmaz” gibi tanımlamalar yapılmasının kabul edilebilir olmadığını anlatan Bıçaklı, bu söylemlerden dolayı özür dilenmesini istedi.

Bıçaklı açıklamasının sonunda “Yıllardır bilerek ve isteyerek Kıb-Tek’e hiçbir yatırım yapmayarak özelleştirmeye altyapı hazırlayanlar bilmelidir ki, Türk-Sen olarak bizler her zaman olduğu gibi bundan sonra da üyelerimize ve Kurumlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

TAK

Benzer haberler

Featured
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı 29 Eyl 2026 22:03 AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı 29 Eyl 2026 21:48 Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) 29 Eyl 2026 21:34 İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 29 Eyl 2026 21:28 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı 29 Eyl 2026 21:19 KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor 29 Eyl 2026 21:05 Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" 29 Eyl 2026 20:53 Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" 29 Eyl 2026 19:58 Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı 29 Eyl 2026 19:41