Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Lefkoşa Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi Gemikonağı'ndaki kazalarda 1 kişi tutuklandı Gök bilimciler Plüton'un ötesinde olası bir cüce gezegen keşfetti 35 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu Kıbrıs Adası'nın güneyinde ve Akdeniz'de eğitim uçuşu gerçekleştirildi Türkiye Cumhuriyeti’nin 103’üncü kuruluş yıl dönümü KKTC’de de kutlanıyor Brent petrolün varil fiyatı yüzde 1,3 geriledi Hayvanat bahçesi görevlisi leopar saldırısı sonucu hayatını kaybetti ABD'de veri sızıntısı: 40 binden fazla iç güvenlik çalışanının bilgileri ifşa oldu Fed sonrası altında sert hareket Nöbetçi eczaneler (29 Ekim 2026) En son hava durumu tahminleri (29 Ekim 2026) DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026) İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir” Lefkoşa Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi Gemikonağı'ndaki kazalarda 1 kişi tutuklandı Gök bilimciler Plüton'un ötesinde olası bir cüce gezegen keşfetti 35 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu Kıbrıs Adası'nın güneyinde ve Akdeniz'de eğitim uçuşu gerçekleştirildi Türkiye Cumhuriyeti’nin 103’üncü kuruluş yıl dönümü KKTC’de de kutlanıyor Brent petrolün varil fiyatı yüzde 1,3 geriledi Hayvanat bahçesi görevlisi leopar saldırısı sonucu hayatını kaybetti ABD'de veri sızıntısı: 40 binden fazla iç güvenlik çalışanının bilgileri ifşa oldu Fed sonrası altında sert hareket Nöbetçi eczaneler (29 Ekim 2026) En son hava durumu tahminleri (29 Ekim 2026) DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026) İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Amcaoğlu "Akaryakıtta zorunlu fiyat artışı yapıldı"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Amcaoğlu "Akaryakıtta zorunlu fiyat artışı yapıldı"
Reklam

Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu, OPEC+ ülkelerinin üretimde sınırlamaya gitmesi nedeniyle petrol fiyatlarının yükseldiğini ifade ederek, "Akaryakıtta zorunlu fiyat artışı yapıldı" dedi. Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile Rusya’dan oluşan ve kısaca OPEC+ olarak adlandırılan petrol üreticisi ortakların, pandeminin başladığı günden bu yana ham petrol üretimine 2 milyon varille en büyük üretim sınırlamasını getirdiklerini belirtti. Bakan Amcaoğlu, basın bürosu aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Piyasalarda agresif bir üretim kesintisi olarak kabul edilen bu sınırlama, Koronavirüs salgınından bu yana en büyük üretim sınırlaması olarak karşımıza çıkarken, haftanın son işlem gününde ABD ham petrolü 88 Dolar, Brent petrol ise 94 Dolar civarında dengelendi” dedi. “Hal böyleyken, ülkemizde de akaryakıt fiyatlarını yeniden ayarlamak, bir zorunluluk olarak karşımıza çıktı” diyen Bakan Amcaoğlu, buna göre, ülkemizde de bu akşam gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek akaryakıt fiyatlarının son durumunu şöyle açıkladı: Kurşunsuz 95 oktan benzin litre başı 20,90 TL, 98 oktan 21,21 TL, Euro Diesel 24,92 TL, Gazyağı ise 23,82 TL olarak belirlendi. Akaryakıt 23 Eylül tarihinden beridir, 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa satış fiyatı 19.91 TL, 98 oktan kurşunsuz benzin fiyatı 20.22 TL, Euro Diesel’in 22.68 TL ve gazyağının 22.92 TL'den satılmaktaydı.

Benzer haberler

Featured
Lefkoşa Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi 29 Eki 2026 10:27 Gemikonağı'ndaki kazalarda 1 kişi tutuklandı 29 Eki 2026 10:21 Gök bilimciler Plüton'un ötesinde olası bir cüce gezegen keşfetti 29 Eki 2026 10:14 35 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu 29 Eki 2026 10:05 Kıbrıs Adası'nın güneyinde ve Akdeniz'de eğitim uçuşu gerçekleştirildi 29 Eki 2026 09:44 Türkiye Cumhuriyeti’nin 103’üncü kuruluş yıl dönümü KKTC’de de kutlanıyor 29 Eki 2026 09:40 Brent petrolün varil fiyatı yüzde 1,3 geriledi 29 Eki 2026 09:38 Hayvanat bahçesi görevlisi leopar saldırısı sonucu hayatını kaybetti 29 Eki 2026 09:29 ABD'de veri sızıntısı: 40 binden fazla iç güvenlik çalışanının bilgileri ifşa oldu 29 Eki 2026 09:11