ABD'de korkunç olay: 63 bebek cesedi kalıntısı bulundu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Detroit kentinde "Perry cenaze defin" şirketinde 63 bebek cesedi kalıntısı bulundu. ABD polisi geçtiğimiz hafta başka bir cenaze defin şirketinde de bebek cesedi kalıntıları bulmuştu.
Amerikan Detroit News gazetesinin haberine göre, Perry cenaze defin şirketinde arama yapan polis 36 bebeğin ceset kalıntılarını kutularda ve 27 bebeğin ceset kalıntılarını da derin dondurucuda buldu.
İhbar üzerine Perry cenaze defin şirketine baskın yaptıklarını belirten polis şefi James Craig, "Olay karşısında ben ve ekibim çaresiz kaldık" dedi.
Polis şefi James Craig ilk aşamada cenaze defin şirketinin lisansının iptal edildiğini açıkladı.
Geçtiğimiz hafta benzer bir ihbarı değerlendiren polis başka bir cenaze defin şirketinde 11 bebeğe ait ceset kalıntılarına rastlamıştı.
(NTV)
Benzer haberler
Dünya
Meghan Markle'ın babası gözaltına alındı
Rapçi Macklemore, Özgür Filistin Turnesi'nin 9 büyük ABD'li konser arenası tarafından reddedildiğini söyledi
ABD'deki seçimlerde son durum ne?
9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı
Hollanda'da Microsoft'un yapay zeka veri merkezi şantiyesi basıldı
"Açlık tarikatı" liderine 200 yıl hapis cezası: 448 kişinin ölümüne neden oldu
Gazze'de şiddetli yağışlar Filistinlilerin kaldığı çadırları sular altında bıraktı
Trump "Kabinemde muhtemelen birkaç değişiklik yapacağım"
Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor




