FeaturedKIBRIS

“Güzelyurt’u hem öğrenci ile hem de turistle barışık bir hale dönüştüreceğiz”

Güzelyurt Bağımsız Belediye Başkan adayı Reşat Kansoy ile Güzelyurt Gönüllüleri açık pazara yürüdü.

Yaklaşık 40 kişilik bir ekip ile bağımsız aday Kansoy’a yürüyüşüne destek veren Güzelyurt Gönüllüleri, Güzelyurt’un artık yeni bir vizyona ihtiyaç duyduğunu net bir ifadeyle ortaya koydu.

Gönüllülerle yürüyüşte konuşan Kansoy, “Güzelyurt belediyesinin odağında, parke ve çimler kadar; insan da olmalı, yaşanan göçlerin ardından Güzelyurt’un en büyük ihtiyacı insandır” dedi.

Kapalı Pazar önünde toplanan grup, Reşat Kansoy’un ortaya koyduğu yenilikçi ve gelişime açık, göçü yavaşlatacak ve insan odaklı vizyonu ile Güzelyurt’un artık modern bir kente dönüşeceğine inanç belirtti.

Kansoy, açık pazar esnafı ile kucaklaştı

Yürüyüş sırasında Güzelyurt esnafı ile kısa süreli görüşmeler yapan Reşat Kansoy, esnafın desteğini yanında hissetmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Yürüyüşün sonunda Açık Pazar esnafı ile bir araya gelen Reşat Kansoy, esnaf ile birlikte, Güzelyurt’un gerçek potansiyelini ortaya çıkararak, kenti hem öğrenci ile hem de turistle barışık bir hale dönüştüreceklerini, yaşanacak bu değişimle birlikte esnafın yüzünün güleceğini, bölgedeki istihdamın artacağını, Güzelyurt’un makus talihi olan göç yolunun bir nebze de olsa kapanacağını ve gençlerin kendi topraklarında tutunmaya başlayacağını belirtti.

Güzelyurt Gönüllüleri grubu içerisinde Güzelyurt’ta faaliyet gösteren bir çok sivil toplum örgütü temsilcilerinin de olması dikkat çekti.

Kansoy’a destek veren gönüllüler, yürüyüş boyunca esnafa karanfil dağıttı.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK