FeaturedKIBRIS

“Güröz makul teklifimizi ağıza alınmayacak küfürlerle, saldırgan bir tutumla karşıladı”

Binboğa Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat Timuçin Erbay, Koop-Sen ile gerçekleştirdikleri toplantıda uzlaşıya varamadıklarını ifade ederek, “üzülerek belirtmeliyim ki KOOP-Sen Başkanı bu makul teklifimizi ağıza alınmayacak küfürlerle son derece saldırgan bir tutumla karşıladı” dedi.

Erbay’ın açıklaması şu şekilde:

“Kooperatif Görevlileri Sendikası (Koop-Sen)’nın artık siyasi nedenlerle gerçekleştirdiğine iyice kani olduğumuz Karma Hayvan Yemi Harup Ürünü ve LP Gaz Üretim Pazarlama Kooperatifi (Binboğa Yem) Ltd tesislerindeki grevin sonlanması için iyi niyetle Kooperatif Şirketler Mukayyitliği’nde bir toplantı gerçekleştirdik.

Koop-Sen yetkililerine yapacağımız istihdamların tamamen yasal ve tamamen yasaların emrettiği ihtiyaçlara yanıt vermek için olduğunu anlatmaya çalıştığımız toplantıda, sendikaya grevi sonlandırıp hayvan üreticisinin mağdur edilmesine son verilmesini ve hemen akabinde görüşme yapmaya hazır olduğumuzu ilettik. Üzülerek belirtmeliyim ki KOOP-Sen Başkanı bu makul teklifimizi ağıza alınmayacak küfürlerle son derece saldırgan bir tutumla karşıladı. Bizlere Mukayyitlik yetkilileri önünde ettiği ağır küfürler karşısında çaresiz bir şekilde toplantıyı
sonlandırmak ve sendika yetkilisi Mehmetali Güröz’ün saldırgan ve ağzı bozuk tavrı devam ettiği sürece de herhangi bir diyalog kapısının ne yazık ki açık olmadığını ifade etmek durumundayım.

Sayın Güröz’ün küfürlerine muhatap olan ve tanıklık eden Mukayyitlik yetkililerine ve Binboğa Yönetiminden özür dilemesi bu durumda Sayın Güröz için en erdemli hareket olacağını düşüncesindeyiz.”

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber

Titanik filminin kaptanı hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

Çeler: “Koop-Süt’te neler oluyor?”

Voice Kıbrıs Haber

Aliye Ummanel’in “Kıbrıs Üçlemesi: Üç Birlik Kuralı Bozulan Tragedya” adlı kitabı tanıtılacak

Voice Kıbrıs Haber