FeaturedKIBRIS

Güneyde yüksek riskli alanlarda önlem alınıyor

Kıbrıs Cumhuriyeti Emniyet Müdürü Kipros Michaelides, Ortadoğu’daki güncel gelişmeleri göz önünde bulundurularak bugün Emniyet Genel Müdürlüğü’nde  toplantı düzenleyerek ilgili tüm polis hizmetleri ve birimleriyle bir araya geldi.

Toplantıda Polis Müdürü, Kıbrıs’ın Ortadoğu’daki güncel gelişmelere dahil olmadığını ve Kıbrıs’ta yasadışı terörist faaliyetleri hakkında hiçbir bilgi bulunmadığını vurgulayarak, sadece ihtiyati tedbirlerden ötürü, mevcut durumun olası kötü niyetli hedeflerle ilgili olarak yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yapılan toplantıda mevcut önemlere ek olarak ve yüksek riskli tüm alanları kapsayan belirli önlemlerin alınmasına karar verildi.

Ek önlemler arasında devriyelerin arttırılması, ilgili bilgilerin toplanması ve yönetilmesi, ilgili polis hizmetlerinin hem Kıbrıs’ta hem de yurtdışında diğer ilgili kurumlarla işbirliği içinde koordine edilmesi ve üyelerin daha fazla hazırlıklı olmaları doğrultusunda kararlar yer aldı .

Bu tedbirler ve diğerleri, ilgili tüm devlet kurumlarıyla işbirliği içinde düzenli olarak yeniden değerlendirileceği de gelen haberde yer aldı.

Kaynak: Kıbrıs Cumhuriyeti Polis Basın Subaylığı

Çeviri: Voice Türkçe Haberler

 


Benzer Haberler

El-Sen’den Kıb-Tek anketi… Araştırmaya katılanların yüzde 78’i ihalesiz yakıt alımına karşı

TAK

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçti

TAK

Altın fiyatlarında düşüş!

NTV