FeaturedKIBRIS

Güneyde kayıp olan kişinin cesedi bulundu!

Larnaka’da  22 Temmuz’dan beridir kayıp olan 33 yaşındaki erkek şahsın cesedine ulaşıldı.

Ceset, Larnaka’nın Artemidos Caddesi’nde bulunan benzin istasyonunun arkasında, kum yığınlarının altındaki bir tarlaya gömülmüş ve ileri derecede çürümüş vaziyette bulundu.

Kıbrıs Rum Polis’i tarafından yapılan açıklamada, 33(E) yaşındaki Romanya uyruklu şahsın otopsisi yarın sabah 09.30’da Kıbrıs Rum Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yapılacak.

Kayıp kişinin cesedinin olay ile ilgisi olduğu düşünülen ve tutuklanan 26 (E) yaşındaki şahsın gömülü olduğu yeri göstermesi üzerine bulunduğu kaydedildi.

Olay yerine ulaşan polis memurları bölgeyi kordon altına alarak araştırmalara başlamasının yanı sıra, ceset üzerinde inceleme yapmak için adli tıp görevlilerinin gittiği de ifade edildi.

KHA’da yer alan habere göre, 33 yaşındaki kişiye ait olan cesedin çürümüş olmasından ötürü ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için yarın sabah saat 9.30 otopsi yapılacağı bildirildi.

Öte yandan Hindistan uyruklu 26(E) yaşındaki kişinin aleyhine araştırılmakta olan “kasıtlı cinayet ve adam kaçırmayla” ilgili suçların soruşturulmasının yapılabilmesi adına, yarın Larnaka Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacağı belirtildi.

Voice of the Island


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber