FeaturedKIBRIS

Güneyde 93 yaşındaki kadına covid-19’lu doğum günü partisi!

Kıbrıs Rum polisinin, Limasol’daki bir huzurevinde kalan 93 yaşındaki kadına düzenlenen doğum günü partisi ve başka bir huzurevinde, işvereniyle birlikte kalan hizmetçiyle ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, 93 yaşındaki kadının lokanta sahibi oğlu tarafından, önceki gün lokantada doğum günü partisi düzenlendiğini ve kadının oğlunun, yapılan testlerde pozitif çıktığını; bunun üzerine partide yer alan herkesin karantinaya alındığını ve kısıtlayıcı tedbirler gereği  toplanmanın yasak olması nedeniyle, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını yazdı.

Gazete, bir diğer olayın ise Lefkoşa’nın güneyindeki huzurevinde yaşandığını; hizmetçinin yasa olmasına rağmen işvereniyle birlikte huzurevinde kalmakta olduğunu ve yapılan testlerde pozitif çıktığını; bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Haberde, Kıbrıs Rum Sağlık Bakanı Konstandinos Yoannu’nun sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaparak, toplumun sağlığını hiçe sayan bu kişilerin yaptıkları şeyin kabul edilemez olduğunu ifade ettiği belirtildi.

MAÇ YAPAN GENÇLER POLİSE SALDIRDI

Öte yandan Alithia gazetesi ise, Kıbrıs Rum polisinin Limasol’da kısıtlayıcı tedbirleri hiçe sayarak maç yapan 15 genci tutuklamaya çalışırken olay çıktığını ve gençlerin polislere saldırdığını yazdı.

Haberde, çıkan olaylarda bir polisin yaralandığını ve aynı polisin cep telefonunun da gençler tarafından kırıldığı belirtildi.

ÖĞRENCİLER KARANTİNA OTELİNDE PARTİ YAPRI

Haravgi gazetesi de, yurtdışından gelerek 14 günlüğüne karantina oteline yerleştirilen öğrencilerden birinin, karantinayı delerek diğer öğrencilerle birlikte parti yaptığını yazdı.

Haberde, gence yapılan testte virüs taşıdığının tespit edildiği ve olay nedeniyle karmaşa çıktığı belirtildi.

(TAK)


Benzer Haberler

Asgari Ücret Saptama Komisyonu bugün toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (10 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sıcaklık mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üzerinde!

Voice Kıbrıs Haber

Evlendiği kadının erkek olduğu ortaya çıktı!

NTV

“Shakespeare’in Hayaleti” oyununa Türkiye’den davet

Voice Kıbrıs Haber

Siyasi partiler diyaloğunun 35’inci yılında 35’inci barış fidanı Ledra Palace’ta dikildi

TAK