FeaturedKIBRIS

Girne-Güzelyurt Anayolu’nda feci kaza… 4 yaralı!

Girne- Güzelyurt Anayolu’nda  bugün saat 13.40 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre Girne- Güzelyurt Anayolu üzerinde, Matthew James (E-41), yönetimindeki ZMF 461 plakalı araç ile Geçitköy istikametinden Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, Karşıyaka köy girişine yaklaştığı sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Ergün Konya (E-23) yönetimindeki HZ 300 plakalı araç ile çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ve HZ 300 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Anıl Gültekin (E-22) ve Hakan Kokoz (E-53) Girne Dr Akçiçek Hastanesine kaldırıldı. Anıl Gültekin hafif yaralı olarak Hakan Kokoz ise sağ el bileğinde kırık teşhisi ile müşahede altına alındı.

Daha sonra Anıl Gültekin ve Matthew James Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilmiş olup tedavileri halen sürüyor.

Polisin kazayla ilgili açıklaması şu şekilde

“Girne- Güzelyurt Anayolu üzerinde, Matthew James (E-41), yönetimindeki ZMF 461 plakalı araç ile Geçitköy istikametinden Girne istikametine doğru seyrettiği sırada Karşıyaka köy girişine yaklaştığı sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada kaşrşı istikametten gelmekte olan Ergün Konya (E-23) yönetimindeki HZ 300 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ve HZ 300 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Anıl Gültekin (E-22) ve Hakan Kokoz (E-53) Girne Dr Akçiçek Hastanesine kaldırmışlardır. Anıl Gültekin hafif yaralı olarak Hakan Kokoz ise sağ el bileğinde kırık teşhisi ile müşahede altına alınmıştır. Anıl Gültekin ile Matthew James ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”



Benzer Haberler

“Yeni zanlılar ortaya çıkabilir”

Voice Kıbrıs Haber

Kayıp Otobüs Anıtı açıldı

TAK

DAÜ 26’ncı Bahar Festivali başlıyor

TAK

Atlı “Diyalog yolunun açık tutulması için ortak tavır almalıyız”

Voice Kıbrıs Haber

32. Devlet Fotoğraf Yarışması’na 55 kişi 1091 fotoğrafla katıldı

TAK

Atan “Hayat Pahalılığı rakamları gerçeği yansıtmıyor”

TAK