FeaturedKIBRIS

Girne Değirmenlik anayolunda kaza!


Girne Değirmenlik anayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İki araç ve 2 kamyonun karıştığı zincirleme kazada yaralanan 3 kişi Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Erol Uçaner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaralıların üçünün de şuurlarının açık olduğunu, yaralılardan birinin göğüs bölgesine aldığı darbe nedeniyle durumunun daha ciddi olduğunu kaydederek, tetkiklerin devam ettiğini kaydetti.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili açıklaması şu şekilde;

26.02.2018 tarihinde, saat 11:10 sıralarında, Değirmenlik- Girne Anayolu 5-6 km’leri arasında, Değirmenlik istikametine doğru THZ 426 plakalı tır araç ile kuzey istikametinden güney istikametine doğru seyreden Muhammet TİP (E-24), dikkatsizliği sonucu önünde aynı istikamete doğru seyreden Feride HALVACIOĞLU (K-43) yönetimindeki LZ 571 plakalı aracın arka kısmına aracının ön kısmı ile çarpması sonucu LZ 571 plakalı aracı sürükleyerek Mehmet GÜLOĞLAN (E-43) yönetimindeki SF55AVL plakalı dorseli tır aracın arkasına çarpmıştır. Çarpmanın etkisi ile SF55AVL plakalı tır sağ ön kısmı ile de önünde durmakta olan Erdi ERTUĞRUL (E-28) yönetimindeki PF 137 Z plakalı aracın sol arka kısmına çarpmıştır. Kaza sonrası THZ 426 plakalı tır araç, LZ 571 plakalı araç ve SF55AVL plakalı tır aracın dorse kısmı yolun soluna devrilmiştir. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan LN 571 plakalı araç sürücüsü Feride HALVACIOĞLU ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Kerem ÇAVDAŞ (E-43) ile THZ 426 plakalı tır sürücüsü Muhammet TİP kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavilerini müteakip müşahede altına alınmışlardır.



Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler (21 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Bakanlar Kurulu toplantısı başladı

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıslı Türklere yönelik önlemler için görüşmeler sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

Naimoğulları: “Hayvancı bu ateşi yaktı. Üreticiyi dikkate alacaksınız.”

Voice Kıbrıs Haber

Lara bölgesinde kıyıya insan uzvu vurdu

Voice Kıbrıs Haber

İskele Belediyesi takibe aldığı vidanjörlere suçüstü yaptı

TAK