FeaturedKIBRIS

Girne, Bostancı, Dörtyol-Geçitkale Anayolu ve Lefkoşa-Girne Anayolu’nda kaza!

Dün ve bugün yaşanan 4 ayrı kazada 2 yaya yaralandı, 2 araç sürücüsü tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre;

Dün saat 12:30 sıralarında, Girne’de Şht. Mehmet Mustafa Sokak üzerinde bulunan Hapçı Market ait garaj park alanı içerisinde, 28 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki MZ 858 plakalı kamyon araç ile anayola giriş yapmak için geri geri kuzey istikametine doğru dikkatsizce seyretmesi sonucu, o esnada gerisinde kaldırım üzerinde yürümekte olan yayaya çarptı.

Kaza sonucu yaralanan yaya, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, kalça kırığı teşhisi nedeniyle cerrahi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

Dün saat 13:00 sıralarında, Bostancı’da İzzet Kombos Bulvarı üzerinde, 34 yaşındaki bir şahıs yönetimineki LL 993 plakalı kamyonet araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptı.

Kaza sonucu yaralanan yaya, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Bugün saat 00:30 sıralarında, Dörtyol-Geçitkale Anayolu üzerinde, 49 yaşındaki bir şahıs 98 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki DC 913 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Geçitkale Havalimanı yol kavşağına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek Geçitkale Havalimanı’nın giriş kapısına çarptı. Kaza sonucu yaralanma olmadı. Soruşturma devam etmektedir.

Bugün, saat 00:30 sıralarında, Lefkoşa-Girne Anayolu’nun 7-8’inci kilometreleri arasında, 47 yaşındaki bir şahıs 213 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MAY 814 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden 25 yaşındaki şahıs yönetimindeki JL 945 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. MAY 814 plakalı araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber