FeaturedKIBRIS

Girne Ada Lions Kulübü’nden anlamlı etkinlik!

Girne Ada Lions Kulübü , Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet H astanesi Fizyoterapi ve Hemodiyaliz bölümlerine tıbbi alet alımı için amaçlı bir  sosyal  sorumluluk  etkinliği  düzenliyor.

Günkut Ajanstan yapılan açıklamaya göre, Lords Palace Otel’de  7 Nisan Cumartesi   günü  14:00  da Girne’de buluşacak olan hayırsever  bayanlar,  Girne Ada Lions Kulübü tarafından hazırlanan çayda Girne Turizm  Meslek Lisesi Giyim Atölyelerinde ve özel tasarım kıyafetlerle  “Geçmişten günümüze Kıbrıs Türk Kadını” defilesini de izleme fırsatı bulacakları belirtildi.

Bülent Günkut   sunumunda  gerçekleşecek  defilede, Günkut Ajans Marka Modellerinden Sevilay, Esin, Nergiz, Gülben, Fulya, Zehra, Emine, Melissa, Sıla,Tuğçe, Merve ve Vlada  yer alacak…

Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türk Kadını kıyafetlerini özel bir  koreografide sunacak olan Günkut Ajans  Marka Modeller, ayrıca çok özel  mini bir Blue Diamond Pırlanta  koleksiyonu tanıtımı da  yapacaklar.

Marka Modellerin Beauty Side, Palm Kuaför  Safiye Yalnız, Hüseyin,Faruk &Kemal  gibi  uzmanlar  ve ekibleri  hazırlanmasını sağlayacaklar.

Sosyal farkındalık ve  sorumluluk  içerikli  defilede görev almaktan  mutluluklarını duyuran  GAMM  ekibi  ”Amaçlı ve anlamlı bu güzel defilemizi kısmet ise  gelecek  hafta  da 14 Nisan  Cumartesi  günü bir başka  kulüp  himayesinde  bu kez  Mehmetçik Sağlık  Ocağı Yararına da Mehmetçik’te gerçekleştirecek olmanın  gururunu yaşıyoruz” dedi.

 


Benzer Haberler

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK

Meteoroloji Dairesi’nden denizler ve karada fırtınamsı rüzgar uyarısı

Voice Kıbrıs Haber

Devlet Piyangosunun büyük ikramiyesi teslim edildi

TAK

Teknik komiteler çalışmıyor

Voice Kıbrıs Haber

Rüzgarın yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (3 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber