FeaturedKIBRIS

Genel Tarım Sigorta Fonu son beyan tarihini açıkladı

Genel Tarım Sigorta Fonu her türlü ekilen ve/veya dikilen sebze için beyan yapamayan üreticiler için son beyan tarihini açıkladı.

Açıklama şu şekilde:

“Tahıl ( Arpa, Buğday, Yulaf, Hâsıllık, Tiritikale) Yem Bitkileri, (Fiğ-Vigo, Favetta)  Meyve Ağacı, (Narenciye, Zeytin, Harup, Bağ ve diğer Ağaç olarak dikilen) ve her türlü ekilen ve/veya dikilen sebze  için beyan yapamayan üreticilerden SON KEZ olmak üzere 28.2.2019 tarihine kadar beyan süresi uzatılmıştır.

Devlet Emlak Malzeme, Orman Dairesi, Devlet Üretme Çiftlikleri ve Vakıflar İdaresinden  kiralanan araziler için yapılacak beyanlar sözleşmeleri ile birlikte teslim edilecektir. İlk kez beyan edilecek parseller evraklı teslim edilmediği takdirde beyan başvurusu kabul edilmeyecektir.

AYRICA:

 Bitkisel Üretim Zorunlu Sigorta Tüzüğü gereğince Ocak, 2019 ayı içerisinde İlkbahar Patates ekimi yapılan araziler Genel Tarım Sigortası Fonu’na 28.2.2019 tarihine kadar beyan edilmelidir.

Patates Başvuru Formları Genel Tarım Sigortası Fonu’ndan ve Tarım Dairelerinden temin edilebilir.

Patates beyanı yapılan “Başvuru Formları” Genel Tarım Sigortası Fonu’nda “ Teslim Alma Fişi ” karşılığında alınacaktır.”


Benzer Haberler

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber

Cumhurbaşkanı Tatar, Gambiya’ya gitmek üzere ülkeden ayrıldı

TAK

CTP ile KTÖS heyetleri eğitimdeki sorunları görüştü

TAK

Tayvan’dan aldığı 13 kilo uyuşturucuyu KKTC’deki şahsa teslim edecekti!

Voice Kıbrıs Haber

4. Kozanköy Hellim, Pekmez, Pastelli Festivali 4-5 Mayıs’ta…

TAK