FeaturedKIBRIS

“Geleceğe İlham Ver” Staj Programı tamamlandı

Avrupa Birliği tarafından Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında VII Hibe Programı kapsamında finanse edilen, Kıbrıs Kıbrıs Türk Yöneticiler Derneği (KTYD) ve İnsan Kaynakları Yönetimi Derneği (İKYD) tarafından yürütülen SEEing Youth Projesi bünyesinde hayat bulan “Geleceğe İlham Ver” Staj Programı tamamlandı. Staj programı kapsamında toplam 42 genç, 30 farklı kurumda staj yapma imkanı buldu.

SEEing Youth tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 Temmuz 2022 tarihinde başlatılan programda, 42 genç Lefkoşa, Mağusa, Girne ve Trikomo/İskele’de bulunan kuruluşlarda staj yapma şansına erişti.

Açıklamada, proje ekibi, staj programının bu yıl da başarılı bir şekilde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, programın gerekliliğinden emin olduklarını belirtti. Proje ekibi ayrıca, programın başarısına katkıda bulunan tüm katılımcı kuruluşlara, mentörlere ve özverili stajyerler ile programının yapılmasını sağlayan Avrupa Birliği’ne teşekkür de etti.

Proje ekibi, bugün Dayanışma Evi’nde yer alan sertifika töreninde ise, yapılacak diğer aktivitelerin yakında sosyal medya hesaplarından duyurulacağını aktardı. Ekip, gelecek yıl uygulanacak küçük hibe programına ilişkin heyecanını da dile getirerek, projenin katılımcı gençler ve kuruluşların yanı sıra iş piyasasına uzun süreli katkı sağlayacağına inanç belirtti.


Benzer Haberler

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber

İkamet izinsiz zanlıdan milyonluk hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

YDP Parti Meclisi belirlendi… İşe yeni Parti Meclisi!

TAK

Kasaplara bir yaşını geçmemiş küçükbaş hayvan başına 800 TL’lik destek

TAK

Paskalya süresince 5 bin 500 çatapat ele geçirildi

TAK