FeaturedKIBRIS

“Gazetecilere “Sözde” yakıştırması yapmak büyük bir ayıptır!”

Basın Emekçileri Sendikası (Basın-Sen), “gazetecilere sözde yakıştırması yapılmasını” eleştirdi.

Basın-Sen’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Yıllarını gazetecilik mesleğine adamış, Uluslararası Basın Kartı ile Sarı Basın Kartı almaya hak kazanmış, Kıbrıs Türk Toplumunun dünyaya açılan yüzü ve sesi olmuş, toplumun haber alma özgürlüğü için gecesini gündüzüne katmış, pandemi gibi en kritik ve tehlikeli süreçlerde kamu görevi üstlenmekten geri durmamış olan gazetecilere “Sözde” yakıştırması yapmak büyük bir ayıptır!

Ne yazık ki Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve ekibi kendi gibi düşünmeyen her kesimi ve herkesi hedef gösteriyor, aşağılıyor, hakaret ediyor ve ayrıştıyor. Tüm toplumun değil bir kesimin cumhurbaşkanı gibi davranan Tatar ile ekibini bu ayrıştırmadan bir an önce vazgeçmeye davet ediyoruz.

Demokratik hakkını kullanan insanlara karşı nefret dolu açıklamalar yapmak Cumhurbaşkanlığının demokrasi noksanlığını ortaya sererken, bir kez daha toplumun gözünde ellerinde tuttukları makamların itibarını sıfırlamışlardır. Kendilerine tavsiyemiz bu tavra bir son vermeleri ve mutlak doğrunun kendilerinin olmadığını kabulllenmeleridir. Çünkü bu ülkenin gazetecileri sizlerin egolarını tatmin edeceğiniz yer değildir!!!”


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber