FeaturedKIBRIS

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak YDÜ’de öğrencilerle buluştu

Ülkemizde ve uluslararası alanda birçok araştırma kitabı yayınlanan gazeteci yazar Hasan Çakmak YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin konuğu oldu.

Sohbet toplantısında öğrencilere, kültürün doğuşu, kültürün ne anlam ifade ettiği, Kıbrıs Kültürünün nasıl ortaya çıktığı, Kıbrıslı Türk ve Rumlarla birlikte diğer etnik kültürlerinde Kıbrıs kültürüne olan etkilerini inceleme fırsatı doğdu.
Gazeteci-yazar Hasan Çakmak Yakın Doğu ailesine teşekkür ederek “bu toplantı sayesinde kültür kavramına az da olsa bölüm öğrencileri aracılığıyla katkı koyma fırsatı yaratıldı” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Hamdi de, Gazeteci Yazar Hasan Çakmak’a Pazarlama yönetimi ve Uluslararası Pazarlama yönetimi dersi alan öğrencilerin Kıbrıs Türk kültürüne sahip çıkma adına verdikleri ipuçlarından ötürü teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde Hasan Çakmak’a son çıkarmış olduğu “İnsanın Hayalleri Olmalı” kitabından dolayı Boran Kültür Merkezi tarafından “Başarı Plaketi” verilmişti.

“İnsanın Hayalleri Olmalı” kitabı Kıbrıs ve Türkiye ile birlikte 10 ülkede okuyucunun beğenisine sunuldu. Kitap, Kuzey Kıbrıs’ta Deniz Plaza Şubeleri’nde bulunmaktadır.

Kaynak: BRT



Benzer Haberler

6 ve 7 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde buluna zanlı “Sarhoştum hatırlamıyorum”

Voice Kıbrıs Haber

Yeni asgari ücret 29 bin 640 TL

TAK

Naimoğulları “Yarın daha sert geleceğiz”

TAK

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine!

Voice Kıbrıs Haber

Minareliköy’de infiale neden olan olay!

Voice Kıbrıs Haber

Taşınmaz Mal Edinme ve Uzun Vadeli Kiralama (Yabancılar) (Değişiklik) Yasa Tasarısı oyçokluğuyla geçti

TAK