Spor

Galatasaray’da Sneijder depremi! Şimdi ne olacak?


Galatasaray’da dün akşama, Wesley Sneijder haberi damga vurdu. Gomis’in imza töreni, Maicon ve Belhanda’nın İstanbul’a gelmesinin ardından Sneijder’in Slovakya kampına alınmayacağı haberi gündemi değiştirdi. Peki bundan sonra ne olacak?

Yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan ve Galatasaray kariyerini sonlandırması beklenen Sneijder’e gelecek sezon MLS’te mücadele edecek olan Los Angeles FC’den teklif geldi. Oyuncuya 3,5 milyon dolar öneren LA FC, Mart ayına kadar da ‘istediğin takımda devam edebilirsin’ dedi.

Eşi Yolanthe Cabau’nunda ABD’ye gitmeye sıcak baktığı Sneijder’in, teknik direktör Igor Tudor’un gelecek sezon planlarında yer almadığı iddia ediliyordu. Tüm bu gelişmeler ışığında Hollandalının Galatasaray defterini kapatması bekleniyor.

MENAJERİ ALBERS ‘HER GÜN GÖRÜŞÜYORUZ’ DEMİŞTİ

Yaklaşık bir hafta önce ise Sneijder’in menajeri Guido Albers, İtalyan basınına konuşmuş ve yıldız oyuncunun Galatasaray ve İstanbul’u çok sevdiğini ve konuyla ilgili her gün Galatasaray yönetimiyle konuştuklarını söylemişti.

SNEİJDER DIŞINDA İKİ İSİM DAHA YOK

Galatasaray’da Igor Tudor’un bu sezon kadroda düşünmediği diğer isimler Nigel de Jong ve Hakan Balta’nın da kadroda olmayacağı öğrenildi.



Benzer Haberler

Milli Takım Romanya’dan iki şampiyonlukla döndü

TAK

Drift Şampiyonası yapıldı

Voice Kıbrıs Haber

UEFA Avrupa Ligi’nde kupa sahibini buluyor

Voice Kıbrıs Haber

Fenerbahçe, derbide Galatasaray’ı yendi: Süper Lig’de şampiyonluk son haftaya kaldı

NTV

Drift sezonu YDÜ Kampüsü’nde başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Kartingciler gençlik haftasında yarışacak

Voice Kıbrıs Haber