FeaturedKIBRIS

“Fuar alanı ve Mücahitler Sitesi merkezinde çok büyük bir kalabalığa hizmet verdik”

Lefkoşa PCR Test Merkezleri Sorumlusu Hemşire Filiz Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bugün merkezlerde yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek “sıcakta bekleyen insanlar için bende kaygılanıyorum” dedi.

Uzun paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün inanılmaz yoğun bir gündü. Fuar alanındaki 2 merkezim ve Mücahitler Sitesindeki merkezim de çok büyük bir kalabalığa hizmet verdi. Fuar 1 de 3 hemşire 1 kayıt memuru, Fuar 2 ve Mücahitler Sitesinde ise 3 hemşire 2 kayıt memuru ile bu yoğunlukla çalıştık.

Personelim 10 dk molalarını bile yapamadı. Fuar 2 de neredeyse saat 15.00 a kadar başvuran tüm kişileri bitirerek günü kapadık. Ben hem 3 merkezimin hem de Gönyeli , Değirmenlik ve Yeniboğaziçi belediyelerinin sorumluluğunu yürütmekteyim. 6 aydır her gün hafta sonu dahil çalışıyorum.

Sıcakta bekleyen insanlar için ben de kaygılanıyorum. Bugün Fuar 1 ve 2 de toplam 1908 pcr, Mücahitler Sitesinde 615 pcr, 148 antijen test yaptık. Belediyelerin toplam antijen sayısı ise 491. Tüm merkezler toplamda 3162 test yaptık. Bu kadar yoğunluk arasında minik bir kedi günümüzü güzelleştirdi. Yaşadığımız sıkıntıları hissetmiş olmalı ki gelip masama çıkarak bana sarıldı. İyi ki güzel canlılar var. İyi ki. Tüm çalışanlarıma bugün ve her gün göstermiş oldukları performansları ve sabırları için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık”

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK