FeaturedKIBRIS

Fine Talks’un bu haftaki konuğu Mimar Burak Türsoy olacak

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ve halka açık yapılan “Fine Talks” adı altındaki seminerler dizisi önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bu haftanın konuğu mimarlık alanında faaliyet gösteren Burak Türsoy olacak.

“Güzel Konuşmalar” anlamına gelen “Fine Talks” isimli seminerler güzel sanatlar, mimarlık ve iletişim alanlarında başarı kazanmış kişilerin mesleki deneyimlerini aktarmalarından oluşuyor.

1997 yılında Trakya üniveristesi mimarlık bölümünden  mezun olan Burak Türsoy,  Master derecesini Doğu Akdeniz Üniversitesinde ‘’Kıbrıs’ta sürdürülebilir toplukonutlar’’ üzerine tamamladı. Aynı dönemde Ziya Necati Özkan mimarlık ve mühendislik bürosunda çalışan Türsoy, tasarımcı mimar olarak değişik ölçekli projelerde yer aldı (konut, toplu konut, hotel, hastane, ofis ve restorasyon proje ve kontrollük). Yarışma projelerinde katılıp dereceler alan mimar, 2011 tarihinde kendi ofisini kurdu.

Öğrencilere meslek hayatındaki deneyimlerini ve başarı sırlarını aktararak merak edilen soruları yanıtlayacak olan Burak Türsoy’un “Fine Talks” kapsamında yer alacağı seminer,  17 Aralık 2019 Salı günü  saat 15:00’de Arabahmet Kültür Evi’nde gerçekleşecek, Fine Talks seminerler dizisine ilgi duyan herkesin davetli olduğu bildirildi.

(Voice of the Island-KAÜ)



Benzer Haberler

“Yeni zanlılar ortaya çıkabilir”

Voice Kıbrıs Haber

Kayıp Otobüs Anıtı açıldı

TAK

DAÜ 26’ncı Bahar Festivali başlıyor

TAK

Atlı “Diyalog yolunun açık tutulması için ortak tavır almalıyız”

Voice Kıbrıs Haber

32. Devlet Fotoğraf Yarışması’na 55 kişi 1091 fotoğrafla katıldı

TAK

Atan “Hayat Pahalılığı rakamları gerçeği yansıtmıyor”

TAK