FeaturedKültür Sanat

“Fine TALKS” Seminerler dizisinin yeni konuğu Alper Tur oluyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ve halka açık yapılan “Fine TALKS” adı altındaki seminerler dizisi içinde bulunduğumuz Pandemi sürecinden dolayı bu yıl online olarak gerçekleşiyor. Yeni Sezon yayınları devam eden seminerler dizisinin yeni konuğu iç mekan tasarımcısı Alper Tur oluyor.

“Güzel Konuşmalar” anlamına gelen “Fine TALKS” isimli seminerler güzel sanatlar, mimarlık ve iletişim alanlarında başarı kazanmış kişilerin mesleki deneyimlerini aktarmalarından oluşuyor.

Alper Tur 1975 yılında Ankara’ da doğdu. Ortaokul ve lise öğrenimini Gazi Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi.  Ankara merkezli tanınmış bir iç mimari şirkette başlayan meslek hayatını, Ankara, İstanbul, Hollanda ve Rusya merkezli mimarlık ve iç mimarlık şirketlerine tasarım, uygulama çözümleri ve 3d sunumlarla destek vererek devam ettirmektedir.

Alper Tur’un  Kıbrıs Amerikan Üniversitesi öğrencilerine meslek hayatındaki deneyimlerini ve başarı sırlarını aktararak merak edilen soruları yanıtlayacağı “Fine TALKS” Semineri 08 Aralık 2020 Salı günü, Saat 11.00 (Türkiye Saati ile 12:00) ‘da Google Meets üzerinden Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin Facebook canlı yayını olarak gerçekleşiyor.

Voice of the Island


Benzer Haberler

“Tatar’ın anlayışı toplumsal statüye ve uluslararası ilişkilere zarar veriyor”

TAK

İngiltere Merkez Bankası faizi sabit tuttu

AA

Antalya’da faciadan dönüldü!

NTV

Rektör yardımcısını tehdit ederek birçok kişiye sahte diploma verdirdi!

TAK

Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın toplanıyor

TAK

Altın fiyatları dar aralıkta seyrediyor

NTV