FeaturedKIBRIS

Filaktou’dan yeni telekonferans talebi

İki Toplumlu Sağlık Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum Eş Başkanı Leonidas Filaktou, yeni bir tele konferans talebinde bulundu.

Her iki taraftan epidemiyologların korona üzerindeki epidemiyolojik verileri tartışmak üzere 1 Haziran’da gerçekleştirilen tele konferansın ardından, iki liderin geçiş noktalarının kademeli olarakaçılması yönünde yaptıkları anlaşma  sonrasında, fikir alışverişi yapılması adına Filaktou, yeni bir tele konferans talebinde bulundu.

Filaktou KHA’sına yaptığı açıklamada, talebin Birleşmiş Milletler aracılığı ile bu Cuma günü KKTC’ye bildirildiğini, 1 Haziran’da durumun tekrar değerlendirilebilmesi için yeniden görüşülmesi hakkında hemfikir olunmasına rağmen, bu talebe yönelik şu ana kadar halen herhangi bir cevap almadıklarını ifade etti.

Filaktou açıklamasında, KKTC’nin halen anlaşılmış olmasına rağmen, korona virüs ile ilgili epidemiyolojik verileri kendilerine iletmediklerini de kaydetti.

Fylaktou, vatandaşların sağlık sorunlarıyla ilgili taleplerinin karşılanması için komitenin Kıbrıslı Türk Eş Başkanı ile de sürekli iletişim halinde olduğunu belirtti.

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

Derinya’ya yeni bir pazar yeri inşa ediliyor

Voice Kıbrıs Haber

Holguin’in akşam saatlerinde adaya gelmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Güney’e Ürdün’den yangın söndürme helikopteri desteği

Voice Kıbrıs Haber

“Klasik Otomobil Hazine Avcılığı” etkinliği otomobil tutkunlarını bir araya getirdi

Voice Kıbrıs Haber

Öğrenci belgesini sahteleyen kişiler tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Çatalköy’de iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber