FeaturedSpor

Fikret Orman: Onları yeneceğiz, turu da geçeceğiz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün Divan Kurulu Olağanüstü Kongresi’nde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lyon’u İstanbul’daki rövanşta eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale yükseleceklerini iddia eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şunları söyledi:

“Şimdi geldiğimiz noktada şu anda Divan’ı yöneten Ali Rıza Bey (Dizdar) , Divan Yönetim Kurulu’nun iptali için değil de Divan seçiminin iptali için dava açtı. Ve dava mahkeme tarafından kabul edildi. O günden sonra Divan Kurulu seçimle alakalı toplanabilir. Bunları mahkemelere taşımak bize yakışmadı.

İnşallah bu son olsun. Artık ‘Türkiye’nin tek büyüğü Beşiktaş’ diye biz değil gazeteler söylüyor. Nedir pay edemediğiniz, hala anlamış değilim. Ligin bitimine 7 hafta var, 3. yıldıza gidiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde 2-1 yenildik ama evimizde maç oynayacağız. Herkeste bir moral bozukluğu. Bu neyin moral bozukluğu? Evet biz onları (Lyon) yeneceğiz ve bu turu da geçeceğiz”

“BİZE ORADAN AYAK OYUNU YAPMASINLAR”

Sözlerine devam eden Orman “Bizim tek sevdamız var; Beşiktaş. Bizim şahsi bir hesabımız yok. Sizin vekiliniziz. Asil değiliz biz, vekiliz. Beşiktaş’ın büyüklüğünü Lyon bile kabul ediyor. Maça insanları almışlar, bizim böyle bir talebimiz olmadı. ‘Biz bunu
kendimiz organize etmedik, kendileri aldılar’ diyorlar. Bu ne taraftarmış ki, Avrupa’nın her yerinden aynı bölgeden bilet almışlar. Yalan, kendileri para kazanabilmek için bileti sattılar. Sattıktan sonra o taraftarın suçunu bize yüklemeye çalışıyorlar. Burası bizim evimiz, korkmasınlar. Herkesin savunucusuyuz. Burada gelip maçlarını güzel güzel seyretsinler. Onları ağırlamaktan keyif alırız. Biz oradan ayak oyunları yapmasınlar. Bize Türkiye’de ayak oyunu yapanların da ağzının payını veriyoruz” dedi.


Benzer Haberler

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

NTV

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber