FeaturedKIBRIS

Faiz Sucuoğlu ailesiyle birlikte trafik kazası geçirdi

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuooğlu, ailesiyle birlikte Esentepe yolunda trafik kazası geçirdi.

Sucuoğlu, kazaya ilişkin sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

“Değerli dostlarım, bu akşam saatlerinde maalesef bir trafik kazası yaşadık. Eşim ve kızım ile birlikte, kendi aracımızda seyahat ettiğimiz esnada, karşıdan gelen araçla çarpıştık. Kaza neticesinde, şahsım, eşim ve kızımda, çok şükür, herhangi bir yaralanma olmamıştır. Eşimin adına kayıtlı araçta ciddi hasar meydana gelmiştir.
Karşı araçın sürücüsü de bu vahim olaydan yara almadan kurtulmuştur… Kazada, herhangi bir can kaybı olmaması, bizlerin tek tesellisidir… Kaza anından itibaren, yakınlarımızdan, sevenlerimizden gördüğümüz yoğun ilgiye, polisimizin, kazanın hemen sonrası ortaya koyduğu çabasına, yakın ilgisine çok teşekkür ediyorum… Hepimize geçmiş olsun..”
Kaza nasıl oldu:
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, bugün saat 17:45 sıralarında, Girne- Tatlısu anayolunun 12-13’üncü kilometreleri arasında, 35 yaşındaki sürücü yönetimindeki JC 968 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada,  o esnada önünde aynı istikamete doğru seyretmekte olan ve önündeki araçların yolun kuzey kısmında bulunan Davutköy Sokağa dönüş yapmaları sebebiyle yavaşlayan 36 yaşındaki sürücü yönetimindeki RS 615 plakalı aracın sağ arka kısmına çarpmış ve yolun sağına geçerek o esnada karşı istikametten gelmekte olan Meryem Ece SUCUOĞLU(K-56) yönetimindeki NF 092 plakalı aracın ön kısmına da çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


Benzer Haberler

1 sürücü tutuklandı, 27 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA