Teknoloji

Facebook’ta yeni dönem!

Facebook, Wi-Fi Bul özelliğini, kullanıcılar ile buluşturdu.

Facebook, geçtiğimiz yıl test etmeye başladığı Wi-Fi Bul özelliğini, kullanıcılar ile buluşturdu. Peki, Facebook’un kullanıma sunduğu Wi-Fi Bul ne işe yarıyor?

Facebook, kullanıcılara farklı alanlarda yardımcı olan çözümler geliştirmeye devam ediyor.Facebook, geçtiğimiz yıl bazı ülkelerde kullanıma sunduğu Wi-Fi Bul özelliğini, tüm kullanıcılar ile buluşturduğunu açıkladı.

Facebook’un Android ve iOS uygulamaları ile birlikte kullanıma sunulan özellik, hücresel bağlantının zayıf olması veya seyahat gibi zorlu koşullarda kullanıcıların yakınlarında bulunan Wi-Fi ağlarını görebilmesini sağlıyor.

Böylece, kullanıcılar en yakınında bulunan ücretsiz kablosuz ağ noktasına giderek internet hizmetinden sorunsuzca yararlanabiliyor.

Facebook yetkilileri, ücretsiz Wi-Fi noktalarının görülebilmesi için işletmelerin kayıt yaptırması gerektiğini ve bu nedenle özelliğin gelişimi için zamana ihtiyaç olduğunu belirtiyor.

Kullanıcılar bu özelliğe Facebook uygulamasında bulunan Daha Fazla sekmesine geçiş yaptıktan sonra, Wi-Fi Bul’a tıklayarak ulaşabiliyorlar.


Benzer Haberler

WhatsApp’a yeni özellik: İnternetsiz kullanılabilecek

NTV

X/Twitter’a erişim problemi yaşanıyor

NTV

DAÜ, “Yapay Zeka Zirvesi”ne ev sahipliği yapacak

TAK

Darbe aldıkça sertleşen malzeme geliştirildi

TRT

Çip savaşı kızışıyor

Voice Kıbrıs Haber

Apple uyardı: 92 ülkede casus yazılım tehlikesi

NTV