FeaturedKIBRIS

Ev ve ambar açma suçundan 4 kişi tutuklandı

Akdeniz ve Ozanköy’de hırsızlık kasti hasar ve mülke tecavüz suçlarından 4 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Polisten alınan bilgilere göre, 05 Haziran – 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Akdeniz’de faaliyet gösteren bir kamp alanı içerisinde bulunan ambarın penceresinin kilidi hasara uğratılarak açılmış ve içeriye girildikten sonra ambar içerisinde muhafaza edilen odun kesme makinesi, jeneratör, klarnet, matkap, saç kesme makinesi, 20 metre uzunluğunda led lamba ve ayrıca kamp alanı içerisinde bulunan çardak içerisinden ses mikseri, zımpara makinesi, iki adet hoparlör ve plak çalar çalındı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 3 kişi tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan dün saat 14:30 sıralarında, Ozanköy’de bulunan bir ikametgahın penceresi meçhul şahıs tarafından açılarak içeriye girilmiş ve oturma odasındaki para cüzdanı içerisinde muhafaza edilen 400 TL nakit parayı çalındığı sırada ev sakini tarafından fark edilmesi üzerine ikametgahtan ayrıldı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 1 kişi tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Restoranda yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Uyuşturucu hapları Türkiye’den KKTC’ye satmak için getirdiler

Voice Kıbrıs Haber

Hem maaş hem de iki emeklilik maaşı alan devlet yetkililerinin adı açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

BRT Hayvanseverler Derneği 1. Genel Kurulu yapıldı

TAK