EkonomiFeatured

Euro ve Sterlin’de son durum ( 9 Nisan 2018 güncel döviz kurları )

Sterlin’de son durum!

Haftanın ilk gününde Sterlin güne 5,69 rakamları ile başladı.

Euro Kurunda Güncel Durum!

Gün açılışında Euro kuru bir önceki günün kapanışına kıyasla düşüşe geçti. Kurdaki azalış sonrasında günün ilk alışları 4,9587 liradan yapıldı. Euro’nun satış kuru ise 4,9607 liradan başladı.

 

Dolar kuru bugün ne kadar?

9 Nisan Pazartesi gününün döviz kurları incelendiğinde dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününün açılışında 4,0394 liradan açılış yaptı. Doların alış kuru ise saat 08.01 itibariyle 4,0382 lira oldu.

Dolar Kuru 4 Lira Bandının Altına İnecek mi? İşte Uzman Tahminleri

Döviz kurları işsizlik, enflasyon ve küresel gelişmelerden olumsuz etkileniyor. Uzmanlara göre 4 liralık psikolojik sınırı aşan dolar kuru, yakın bir gelecekte bu bandın altına inmeyecek. 4 lirayı direnç noktası olarak ifade eden piyasa analistleri, dolar kurunun bu bandın altına inse dahi uzun süreli kalmayacağını öngörüyor. Uzmanlar bu süreçte vatandaşları ve yatırımcıları da uyardı. Dolarla borçlanmanın riskli olduğunun altını çizdi ve yatırımların döviz bazlı yapılmamasının önem arz ettiğini belirtti.

Vatandaşlarsa yeni haftanın döviz kurlarını merak ediyor. Kimileri döviz alacağı için dolar kurunu öğrenmek istediğini ifade ederken, kimileri ise dolar borcundan dolayı kurun anlık durumunu takip altına aldığını söylüyor. Son durumda dolar kuru her kesim vatandaş tarafından araştırılıyor.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber