FeaturedKIBRIS

Esendağlı “Sanık vekillerinin tahliye taleplerinin olması bekleniyor”

Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı, sabah tanıkların dinlenmesiyle başlanan İsias davasının bugünkü duruşmasının, saat 14.00’e (Türkiye saati) kadar verilen aranın ardından yine tanıkların dinlenmesiyle devam edeceğini kaydetti.

Adıyaman’da BRT muhabirine açıklamalarda bulunan Avukat Esendağlı, duruşmanın ilk gününde sanıkların, dün de müştekilerin dinlenmesinin ardından bugün de tanıkların dinlenmekte olduğunu belirterek, İsias’ta görev yapan resepsiyon çalışanı, muhasebeci ve teknik eleman olmak üzere 3 tanığın araya kadar dinlendiğini ve kendilerinden bilgiler alındığını ifade etti.

Bugün yapılacak çok iş ve sorgulanması gereken epey tanık olduğunu dile getiren Esendağlı, kendi tanıklarının da olduğunu dile getirdi.

– “Sanık vekillerinin tahliye taleplerinin olması bekleniyor..”

Esendağlı, tanıklarının dinlenmesinin ardından sanık vekillerinin beyanları olacağını ve ardından “ara karar” olarak ifade edilen, duruşmanın ertelenmesine yönelik alınması gereken birkaç kararın olduğuna işaret etti.

Bu kararların en önemlilerinin sanık avukatları tarafından yapılması beklenen tahliye talepleri ve sanıkların tutukluluk hallerinin devamı olduğuna dikkat çeken Esendağlı, soru üzerine, kendi öngörüsünün sanıkların tahliyesinin olmayacağı yönünde olduğunu söyledi.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber