FeaturedKIBRIS

“Ersin Bey için hayatın daha zor olacağı alenidir”

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Eski Başhekimi Bülent Dizdarlı, sosyal medya hesabından UBP’de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Dizdarlı’nın paylaşımı şu şekilde:

“Dr. Faiz Sucuoğlu , UBP nin iktidar olduğu son iki dönemin basarı notu en yuksek olan bakanıdır. Bir yil bashekim yrd diger bir bucuk yılda bashekim olarak kendisiyle calıştım. Çok çalısır, çok dinler etrafına çok danışır. Siyasi hırsı vardır ki siyasette olan kimin yoktur ki? Onu biraz taniyorsam:

Son gelişmelerden sonra mutlaka kendi iç hesaplaşmasını yapmaya başlamıştır. Yine eminim ki UBP lilerden yüzlerce telefon alıyordur ve bunlarin büyük kısmı destek mahiyetindedir.

Faiz Bey mutlaka onlari dinlemektedir ama esas dinleyecegi parti büyükleri diye adlandırdığı kesimdir. Beraber çalıştığımız dönemde yasanan bir iki parti içi kriz durumunda da da kim olduklarını benim bilmediğim bu guruba danisacagini söyleyerek karar üretmişti.

Kisacasi bu hafta sonu sakin ve dingin gecer gibi olsada Faiz Bey’in kendi ic dinamiklerini harekete gecirip , haftaya parti içi muhalefete başlayacağını sanırim.

Bunu istifa ederek mi baslatir yoksa bakan mi kalir ? Bu ancak yapacağı istisarelerden sonra belli olur diye düşünürüm

Ama artik Ersin Bey icin hayatın daha zor olacagı alenidir.”


Benzer Haberler

İsrailliler yeniden sokaklara indi

AA

Bir günde 5 yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (5 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Texas’ta aşırı yağışlar nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi

TRT

Aracın çarptığı 21 yaşındaki yaya yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber