Türkiye

Erdoğan’dan “120 saat” uyarısı


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile mutabakat konusunda, “Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz.” dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni’nde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, dün akşam ABD Başkanı Donald Trump ile görüştüğünü hatırlatarak, salı günü de Rusya’da Soçi’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu konuları görüşeceğini belirtti.

Harekat bölgesinin bir kısmında Rusya’nın koruması altındaki rejim güçlerinin bulunduğunu ifade eden Erdoğan , “Onunla da görüştükten sonra inşallah yolumuza hayırlısıyla devam edeceğiz.” dedi.

Erdoğan,“Yine olursa olur, olmazsa kendi planlarımızı uygulamaya devam ederiz. Bu sürecin ülkemiz, milletimiz, Suriyeli kardeşlerimiz ve tüm bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şu hususun altını özellikle çizmek istiyorum, Türkiye en başından beri ortaya koyduğu şartlardan en küçük bir sapma göstermemiştir. Tam tersine kendi taleplerimizi muhataplarımıza anlatarak önemli bir diplomasi başarısı elde ettik. Eğer bu şartlar karşılanırsa önemli bir operasyonu en az kayıp ve bedelle tamamlamış olacağız. Şayet, ülkemize verilen sözler tutulmazsa da geçmişte olduğu gibi beklemeyecek verdiğimiz süre bittiği an harekata devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

(AA)



Benzer Haberler

Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti

AA

Uçakta kabin memuruna saldırdı, gözaltına alındı

NTV

Galatasaray servet kazanacak

NTV

Anamur’dan KKTC’ye feribot seferleri başlıyor

AA

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti

NTV

Usta oyuncu Kadir İnanır tekrar hastaneye kaldırıldı

NTV