FeaturedKIBRISSpor

Ercan’da klasik otomobiller ile nostalji rüzgarı esti


Sosyal etkinlikler yanında Kıbrıs kültürüne, sanatına, gelenek ve göreneklerine büyük önem ve destek veren T&T Havalimanı İşletmeciliği, Ercan Havalimanı’ndaki etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

T&T Havalimanı İşletmeciliği ile Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Klasik Otomobil Şöleni” Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirildi. Giden yolcu girişindeki yolda yapılan “Klasik Otomobil Şöleni” büyük ilgi gördü.

Klasik araç sahipleri, Ercan Havalimanı’na korna çalarak geldi. Havalimanına gelen yolcular klasik araçlar ile bol bol fotoğraf ve video çektirdi. Sosyal medyalarına attı ve bir Kuzey Kıbrıs anısı olarak anılarına bir güzel gün daha eklemenin sevincini yaşadı.

Yolcular ve havalimanına araçları görmek için gelenler DJ Hass- E’nin 60’lı, 70’li, 80’li yıllara ait çaldığı müzikler ile adeta geçmişe de bir yolculuk yaptı.

Başkan Demirağ: Etkinliğimiz yüksek bir katılımla gerçekleşti

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Akın Demirağ, Kulübün yeni Ercan Havalimanı’nda organize ettiği “Klasik Otomobil Şöleni”nin yüksek bir katılımla gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Etkinliğe, Tepebaşı, Çatalköy, Esentepe gibi uzak bölgeden de katılımın olduğunu ifade eden Demirağ, “Şölene yerli kulüp üyeleri yanında yabancı üyelerde arabalarıyla katıldı. Şölen süresince havaalanında bulunan yolcular bu etkinliğimize büyük ilgi gösterdi. Katılımcılarımız kendi aralarında sosyalleşme yanında Ercan havalimanını da tanıma fırsatı buldular. Klasik Otomobil Şöleni’nin organize etmemize sponsor olan ve katılımcılarımızı çok iyi ağırlayan T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliğine ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Turanlı: Her araç ayrı bir dönemi ve kültürü temsil ediyor

“Klasik Otomobil Şöleni”ne katılan T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdür Yardımcısı Şevki Turanlı, klasik araçların sadece teknolojik hatıralarla değil, kendilerine özgü tasarımları, estetik çekicilikleri ve döneminin teknolojisinin müthiş birer örneği olduğunu belirtti.

“Klasik araba sevdası bir tutkunun, bir yaşam tarzının, dünyanın ve hatta bir kimliğin ifadesidir” diyen Turanlı, “Sadece geçmişe bir pencere açmakla kalmayan klasik arabalar aynı zamanda insanların tutkularını ve zevklerini ifade etmeleri için de özel bir fırsat sunuyor. Klasik otomobillerin büyüsü sadece dış görünüşleriyle sınırlı değil. Her birinin ayrı bir hikayesi var. Her biri ayrı bir dönemi ve hatta bir kültürü temsil ediyor. Klasik otomobiller, bizi sadece bir yerden başka bir yere götürmüyor, bir zaman makinesi gibi geçmişe yolculuk ettiriyor. Ercan Havalimanı’nda ilk kez gerçekleştirilen bu etkinlikle yolcularımızı ve halkımızı geçmişe dönük bir nostaljik yolculuğa çıkardık” dedi.

Turanlı, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü ile birlikte gerçekleştirilen etkinliğin geleneksel olmasını temenni ederek, katılımcılara teşekkür etti.

Klasik Otomobil Şöleni verilen kokteyl ile son buldu.

  






Benzer Haberler

Motoru alev alan yolcu uçağında büyük panik

TRT

Hindistan’da tren kazası: Bir vagon havada asılı kaldı

TRT

Akdeniz’de iki ayrı göçmen faciası

AA

Haber tercihi değişiyor: TikTok, X’i geride bıraktı

NTV

ABD’de evsizlik krizi son 20 yılın en yüksek seviyesi

NTV

Red7Oil U14 Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu

BRT