FeaturedKIBRIS

Ercan-İskele yolundaki kazada yaralananlar oldu

Cihangir’de Ercan-İskele anayolu 8-9 kilometrelerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucunda birkaç kişi yaralandı.

Özcan Bilen isimli sürücü, EB 642 plakalı salon araçla batı istikametine seyrederken dikkatsizce sola meyilli bir virajda kontrolü kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada doğu istikametine ilerleyen Fatma Gönyeli’nin kullandığı UK 439 plakalı araca çarptı.

Kazanın hemen ardından, Fatma Gönyeli’nin aracının arkasında seyreden Evren Hayırsever isimli sürücü, önündeki araçlara çarpmamak için sağ şeride geçtiği sırada EB 642 plakalı aracın sol arka kısmına çarptı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, kazada EB 642 plakalı aracın sürücüsü ve içinde bulunan Faisal Mehmood ile UK 439 plakalı aracın sürücüsü ve yolcuları Feyziye Gönyeli ile Derin İzveren yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Feyziye Gönyeli’nin sağ el ve sağ ayağında kırıklar olduğu için ortopedi servisine yatırıldı. Fatma Gönyeli ve Derin İzveren ise acil serviste yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi. Faisal Mehmood’un kafa travması olduğu belirtilerek müşahede altına alındı.

Özcan Bilen ise taburcu olduktan sonra tutuklandı.

 


Benzer Haberler

Brent petrolün varil fiyatı 83,88 dolar

TAK

Aziz George Kilisesini tanıyıp tanıtma etkinliği yarın gerçekleştiriliyor

TAK

KTGB’den Bakanlar Kurulu’na BRTK’da yeni yönetim kurulu üyelerini belirleme çağrısı

Voice Kıbrıs Haber

Alas: “Önemli olan maaş artışı değil, alım gücünün artırılması”

TAK

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK

Meteoroloji Dairesi’nden denizler ve karada fırtınamsı rüzgar uyarısı

Voice Kıbrıs Haber