FeaturedKIBRIS

En kompakt premium SUV, Jaguar E-Pace tanıtıldı

Jaguar ailesinin en yeni üyesi olan E-Pace modeli geçtiğimiz Cumartesi Borusan Oto Kıbrıs showroomunda tanıtıldı.

Meraklı davetliler, DJ performans eşliğinde, Premium SUV segment lideri Borusan Oto Kıbrıs’ta yeni Jaguar E-Pace ile birlikte Land Rover’ın efsane haline gelmiş modellerini ve yeni makyajı ile Range Rover Sport’u yakından görebilme şansını da elde etti.

Mehmed: “Sınıfının en akıllı otomobilleri arasında”

Borusan Oto Kıbrıs Şube Müdürü Özden Mehmed, ‘Jaguar E-Pace’in Kıbrıs’ta 150 Beygir 2.0 litre motor seçenekleriyle Base Paket ve Dynamic Paket olarak iki paket halinde sunulacağını belirtti. Mehmed yaptığı açıklamada; “Jaguar E-Pace, sınıfının en fazla bağlantı olanağı sunan ve en akıllı otomobilleri arasındadır. Yeni nesil dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, 10 inçlik Touch Pro ekranı ile farklı uygulamalara erişim sağlıyor. Ayrıca standart paketlerinde yeni led far, ön-arka park sensörleri ve geri görüş kamerası mevcut. Performansı ve sürüş deneyimini keşfetmek için tüm Jaguar meraklılarını Borusan Oto Kıbrıs showrooma bekliyoruz” sözlerini dile getirdi.

Uygun fiyatı ile çok iddialı

Son teknoloji ile birçok özelliği bir araya getirmesiyle büyük ilgi gören E-PACE, Jaguar’ın spor otomobil genlerini yansıtarak öne çıkıyor. E-Pace, 2018 yılında Jagaur ailesine katılan kompakt formda bir SUV. Üstün tasarım ve sürüş dinamikleri ile güvenlik testlerinden beş yıldızı almış modern bir Jaguar. Gençlerin ve genç kalmayı başaranların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen model, ayrıca ailelerin kullanımına da uygun şekilde tasarlanmış. Dört çeker sürüş sistemi, Jaguar performans sanatı ile birleşerek tasarımı ile fark yaratıyor. Yakıt verimliliği ve 39,999 €’dan başlayan uygun fiyatı ile çok iddialı.  İç tasarımın merkezi sürücü odaklı kokpit sayesinde keyifli sürüş deneyimine elverişli.


Benzer Haberler

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK

Gençler polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı

TAK

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

İTT Zirvesi başladı

TAK