FeaturedKIBRIS

Emekliye terfi

Altı ay önce Tarım Bakanlığı Özel kalem Müdürlüğü’ne getirilen Hüseyin Cumaoğlu, “müşavirlik hakkını kazanır kazanmaz” görevden alındı, yerine Taner Nusret atandı. Ehliyet müfettişi olarak görev yapan Taner Nusret özel kalem müdürlüğüne getirilince, zaten emekliliğine de az bir süre kalan Cumaoğlu da Çayırova’ya emekliliğin tadını çıkarmaya gönderildi.

Üstelik de “hem maaşı hem de ikramiyesi” artırılarak. Tarım bakanı Nazım Çavuşoğlu, Bekirpaşa Lisesi Müdürü iken kendisine özel kalem müdürü yaptığı Cumaoğlu’nun emekliliğine de kısa bir süre kalmıştı. Kamu kaynağının hoyratça harcanmasına örnek teşkil eden bu adım, İskele ilçesinde de tepkiyle karşılandı.

vayguzzum.com’a ulaşan vatandaşlar, “Bu olay tam vayguzzum denecek bir olay. Düşünün, emekliliğine kısa süre kalan bir okul müdürü, daha fazla maaş ve ikramiye alsın diye özel kalem müdürü yapılıyor. Emekliye ayrılmadan eve gönderilip, yerine başka müşavir yaratacak bir atama yapılıyor. Siyaseten rezalet değil de nedir? Kamu kaynağını bu şekilde harcamak, sayın bakana yakışmıyor” yorumunda bulundu

Kaynak: VAY GUZZUM


Benzer Haberler

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber

Titanik filminin kaptanı hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

Çeler: “Koop-Süt’te neler oluyor?”

Voice Kıbrıs Haber

Aliye Ummanel’in “Kıbrıs Üçlemesi: Üç Birlik Kuralı Bozulan Tragedya” adlı kitabı tanıtılacak

Voice Kıbrıs Haber