FeaturedKIBRIS

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi 2 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti

Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün iki yasa tasarısını onaylayarak Meclis Genel Kurulu’na sevk etti.

Meclisten verilen bilgiye göre, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, saat 10.00’da UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında toplandı.

Komite, gündeminde bulunan “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı ele aldı ve oy birliğiyle onaylayarak Genel Kurul’un gündemine sevk etti.

Komite daha sonra, “2023 Mali Yılı Ek Bütçe Yasa Tasarısı”nı görüştü ve bu tasarıyı da oyçokluğu ile onaylayarak Genel Kurul’a gönderdi.

Komite toplantısında Maliye Bakanı Özdemir Berova da hazır bulundu.

Toplantıya davetli olarak katılan Maliye Bakanlığı, DEV-İŞ, KTAMS, KAMU-İŞ, KAMU-SEN, KTÖS, KTOEÖS, GÜÇ-SEN, KOOP-SEN, VERGİ-SEN, TIP-İŞ, MALİYE-SEN, DAÜ-PERSEN yetkilileri görüşlerini sundu.

UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığındaki toplantıya, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Fikri Toros, komite Üyesi UBP Milletvekilleri Hasan Küçük, Alişan Şan ve komite üyesi CTP Milletvekili Salahi Şahiner katıldı. Komite toplantısında ayrıca CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay da yer aldı.


Benzer Haberler

Güneyden kuzey atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “KKTC Doğu Akdeniz’de huzur ve güvenin anahtarı”

TAK

Hekimler Sendikası’ndan 28 Nisan “Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü” mesajı

Voice Kıbrıs Haber

“RFA Cardigan Bay” ve “Jennifer” Gazze’ye gitmek üzere Güney Kıbrıs’tan yola çıktı

TAK

Doç. Dr. Arif Akkeleş hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

13 kilo uyuşturucu ile yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber