FeaturedKIBRIS

Eğitimde gün bazında ayrıştırmaya gidilecek

Yaklaşık 4 saat süren toplantıdan sonra Bakanlar Kurulu Sözcüsü Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, basına açıklama yaptı.

Mili Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın, Sağlık Bakanlığı ile birlikte 21 Ağustos tarihinde eğitime nasıl başlanacağı konusunda basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyen Özersay, bugüne kadar yapılan çalışmanın taslak olarak Bakanlar Kurulu ile paylaşıldığını, hemfikir olunduğunu belirtti.

Eğitimde öğrenciler arasında gün bazında ayrıştırmaya giderek, fiziki olarak seyrek şekilde eğitimin sürdürülmesi üzerinde tartışıldığını söyleyen Özersay, öğrencilerin taşınması konusundaki tedbirlerin de tartışıldığını belirtti.
Özersay, üniversite bağlamında ise fiziki eğitim ile online eğitimin nasıl bir araya getirilerek çıkış yolu sunulacağı konusunda da taslak çalışma yapıldığını kaydetti.

Bakanlar Kurulu’nun bugünkü toplantısında Sağlık Üst Kurulu’ndan gelen kararların değerlendirildiğini dile getiren Özersay, diğer önerilerin de değerlendirilip kararlar alınmasının söz konusu olacağını söyledi.

(TAK)



Benzer Haberler

Silahla yakalanan şahıslar 6 gün daha tutuklu kalacak

Voice Kıbrıs Haber

Kundaklama olayı ile ilgili iki kaportacının tutukluluk süresi uzatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Tayvan’dan getirdikleri 13 kilo uyuşturucuyla yakalananlara 3 ay hapis cezası verildi

Voice Kıbrıs Haber

Cinsel taciz iddasıyla tutuklanan şahıs teminatla serbet bırakıldı

Voice Kıbrıs Haber

Sahte öğrenci belgesi düzenleyenlerin tutukluluk süreleri uzatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Kartingciler gençlik haftasında yarışacak

Voice Kıbrıs Haber