FeaturedKIBRIS

Edremit ve Girne’de uyuşturucu!

Edremit ve Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürülüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında iki kişi tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre, dün saat 17:30 sıralarında, Edremit’te, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürülüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, 23 yaşındaki bir şahsın kullanımındaki araçta yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan dün saat 20:30 sıralarında, Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürülüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, 34 yaşındaki bir şahsın tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 11 adet MDMA türü hap ile satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV