KIBRIS

Eczacılar Birliği olağan genel kurulu yapıldı

Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurul toplantısı’nda ilk olarak divan oluşturuldu. KTEB Başkan Cevher Cem Süzal, Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, Birliğin köklü geçmişini korumak için birlikteliğin önemine değindi.

Süzal, eczacıların halka en iyi hizmet sunmayı amaçladığını vurgulayarak, “bunun için de rekabet ortamı içinde olamayız” dedi.

Süzal, konuşmasında eczacıların sıkıntıları ile ilgili bilgi de verdi. En büyük sıkıntılarının eczaneler arası mesafe olduğunu kaydeden Süzal, “Tadilat yapmak istediğimiz birlik yasamıza adli eczacılık sınavı haricinde ciddi bir sınav koymak istedik.ancak bu isteğimiz kabul edilmedi. Ne yazık ki bütün ısraraımıza rağmen mesafe konusunda istediğimiz yaklaşımı almadık” dedi.

Süzal, Birliğin yaptığI çalışmalar ilgili de bilgi verdi. Genel Kurul’da daha sonra, birliğin iki yıllık bilançosu ile gelecek dönem bütçesi ve denetleme kurulu raporu sunuldu.

Mali raporun aklanmasının ardından ise seçime geçildi. Seçimde, Birliğin yeni yönetimiyle, denetim ve onur kurulları belirlendi.


Benzer Haberler

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK

Karma evlilik mağdurlarının vatandaşlık hakkı konusunda panel yapıldı

TAK

KÖDER, KTÖS ve KTÖK arasında imzalar atıldı

TAK